Arhavispor eski başkanı Yücel Satıral Basın Açıklaması
Haber
31 Ekim 2022 - Pazartesi 09:02
 
Arhavispor eski başkanı Yücel Satıral Basın Açıklaması
ARHAVİ Haberi
Arhavispor eski başkanı Yücel Satıral Basın Açıklaması

Arhavispor eski başkanı Yücel Satıral yaptığı basın açıklamasında mevcut başkan Yusuf Fitoz'a yanıt olarak şu sözlere yer verdi:
" 2017_2018 sezonunda süper amatör liginde aldım kulübü. 180 bin TL borçla kendi finansımla takım kurup sezonu şampiyon olup bal liginde ilk sezon yarışmacı takım kurup sezonu üst sıralarda tamamladık.
İkinci bal sezonunda sezonun tamamlamasına 3 maç kala pandemi nedeniyle ligler durduruldu. 4 puan farkla lider durumda iken federasyon lig liderlerini şampiyon yapıp üst lige çıkardı. Üçüncü maçta takımın tamamı covid-19 virüsüne yakalandı ve Artvin'e karantinaya gönderdik. 14 gün idmansız ve bakımsız kalan çocuklar üst üste mağlubiyetler alıp 8 puanla kapattı. İkinci yarı iyi sonuçlar almamıza rağmen lige tutunamadık.
Bal liginde tekrar devam etmeyi düşünmüyordum fakat birkaç oyuncu kardeşlerimin ve mevcut başkanın ısrarlarıyla tekrar takım kurup yine kendi finansımla lige başladık. Kongrede devam etmeyeceğimi mevcut başkanın hevesli olduğunu görüp ona bırakma kararı aldık. Ondan sonra sonuçlar ortada.
Esas konuya gelelim sen benim yanımda yöneticilik yaptın. Hesap kitapları benden iyi tutuyordun. Nerede ve nasıl çevirdiğimi benden iyi biliyordun. Belediyenin verdiği 5.000 lira ile mi takım deplasmana gidiyordu? Kulübün parası mı vardı ? Kim çevirdi, 6_7 sene nerden geldi bu paralar? Sen madem geçen yıl takımı lider yaptın sana gönderdiğim paraları gırtlağından çıkaracağım. Oraya 7 yıl maddi manevi her şeyimi verdim. Sen benim hakkımda konuşacak en son kişisin. Arhavispor'a verdiğim her şeyi helal ediyorum. Senden, sana verdiğim her şeyi kuruşuna kadar alacağım."
Kaynak: Editör:
Etiketler: Arhavispor, eski, başkanı, Yücel, Satıral, Basın, Açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı