Arhavispor halef selefleri karşı karşıya getirdi.
Haber
30 Ekim 2022 - Pazar 11:24
 
Arhavispor halef selefleri karşı karşıya getirdi.
ARHAVİ Haberi
Arhavispor halef selefleri karşı karşıya getirdi.

Son haftalarda üst üste aldığı yenilgiler nedeniyle Arhavispora tepkiler sürerken eski başkan Yücel Satıral'ın yaptığı paylaşıma mevcut başkandan cevap geldi.
BU KULÜBÜN DÜŞTÜĞÜNÜ DE, ÇIKTIĞINI DA YAŞAMIŞ BİRİ DEĞİLMİSİN! GARİPSEDİĞİN NE ?
Yerin dibine düşmedi mi bu kulüp daha önce? Düştükten sonra ki İlk süper amatör sezonunda Borçkayı yenemeyerek yerinde saymadı mı hatta..!
İkinci süper amatör sezonunun Bal’a çıkma maçında senin teknik direktörün maç ortadayken maçın 2.yarısında hava alanına yetişmek için kulübeyi terk etti..! Tarihinde daha büyük bir rezillik yok bence. Ne anlatıyorsun ?
Oğuzhan Köseoğlu sizden daha fazla iş yapmış bir insan neticede. O gün o maçı kurtararak Bugün bu denli sallamana vesile..Ona teşekkür et sadece..!
Şanslıydın.. Spor’a ve sporcuya kattığı değerle dönemini yöneten Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve bir çok kurum da senin döneminde ARHAVİSPOR’a finans desteği sağladı..
Yine, hatırlatmak zorundayım ki; bu kulüp senin başkanlığında 3.lig’e 7 tane maçını oynamayıp çıktı ve aynı sezon DÜŞTÜ!
(Pandemiden kimse söz etmesin bütün takımlar o mücadeleyi verdi.)
Ayrıca, Son 5 maç kala ben ligden düşmesin diye 80bin tl harcamışken, sen kulübün kasasından sezon boyunca 100bin tl almıştın. Sonuç ortada..
2021-2022 Sezonunu ise sana rağmen lider tamamladık..İlk yarı sonunda 11’deki 5 oyuncuyu satarak kendi insiyatifinle parayı harcadın ve çekip gittin.. Giderken de seni yolcu eden bir tek bendim!
Dağılan takımı toplamak bana kaldı. Bir ARHAVİSPOR’lu olarak gereken neyse yaptım, bu işten anlıyorum ki, sezonu lider tamamladık.
Senin, bence şampiyon olmamamız için verdiğin mücadeleye rağmen tamamladık hemde..
Sayfanda ‘’Bu takım şampiyon olacak şikesiz tertemiz’’ paylaşımı yapmıştın, S.Ardahan maçının başında değil de sonunda yapman ilginçken, paylaşımı komple kaldırman enteresandı. Bunu yapan adama sayfada kocaman bir teşekkürün durması daha enteresandı. Kaldırdım.
En dikkat çekici yer şurası; Şampiyonluk maçının haftasında şikeye ve şaibeye neden olduğunu iddia ederek afişe ettiğin kişinin hesabına 22 Nisan’da oğlunun hesabından para aktarman akıl alır gibi değil? Zamanı gelince cevabını vereceksin elbette!
Gerçek şu ki; ARHAVISPOR'un tarihine varsa eğer kara çalan ben değilim..!
* Çaykur gelirlerini ben yok etmedim. Kimsenin hakkı olan parayı çarçur etmiyorum yani. Giden
benim öz sermayemden gidiyor. * Tesislerimizin elden çıkma girişimine müsade eden ben hiç değilim.
* Kimseyi Siyasi malzeme yapıp Kulübün karşısında tavır alınmasına sebep olmadım.
* Kimsenin parasına çöküp kimseyi hedef yapmadım.
* Deplasman için belediyeden aldığım parayla hele, Batum'a hiç gitmedim!
*
Sporcu alacağını istediğinde, "kaç paralık topçusun" deyip aşağılamadım, ortada bırakmadım.
Sakatlananların tedavisini de alacağını da ödedim.
Öyle olması gerektiği için yaptım elbette.
* 1,5 yıldır tesiste kimsenin kursağından açık hesapla alınmış malzemelerle yapılan yemek geçmiyor mesela..Ne kadar umurunda ? Değerli esnafımız Aldı Market Necmi Okumuştan utanıyorum sadece, senin yüzünden oda!!
* Federasyondan bu yıl hiç para alamıyoruz, Biliyor musun NİYE??
Alperen Satiral'ın 3.ligde kulübü dava ettiği için kesinleşmiş alacağı yüzünden 60 bin TLcik!! Haa..bir o kadar da Ufuk Sarı'nın dava dosyası var sırada..bu bitince o başlayacak! yine 3.ligden..Liderle maça gidileceği gece, yine soyadı
Satiral olan bir sporcuyu esameye yazmadı diye ana avrat söverek kovduğun Teknikdirektör hani, Hatırladın mı?
Demem o ki; Önümüzdeki sezon da TFF den para gelmeyecek yani.! Üzüleceksin ama, yine o beğenmeyip ti'ye aldığınız çivi çimento satışlarından kazandığım parayla finanse etmek zorunda kalacağım anlaşılan!
Ayrıca...
Ülkenin ekonomik şartları ortadayken, Bölgemizin Her lig deki temsilcilerinin bulunduğu sıralama belliyken, 10 milyon harcayan takım bulunduğumuz ligde yeniliyorken, daha 5.haftada bu karamsarlıkla yaftalayarak aşağıya çekmeye çalışmak neden?
3.ligin ilk yarısını 8 puanla kapattık hatırlatırım. Pazarspor ve Hopaspor'un eski kulüp başkanları da senin yaptığın gibi mi yapıyor yeni başkanlara.? Hiç duymadım..
En büyük ayrıştırmayı bu şekilde sen yapıyorsun yalandan algı yaratma. Gs Fb takımları ve hocalarıyla takılmaya devam et.
Kaldı ki; Kongresine katılmaya tenezzül bile etmeyip, faaliyet raporu olarak Facebook paylaşımını okumak zorunda bırakarak bizi rezil etmişken ARHAVİSPOR KULÜBÜ'den bahsetmek senin haddin değil!
Kaynak: Editör:
Etiketler: Arhavispor, halef, selefleri, karşı, karşıya, getirdi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı