Kümese giren sokak köpekleri 80 tavuğu parçaladı.
Haber
16 Eylül 2022 - Cuma 16:35
 
Kümese giren sokak köpekleri 80 tavuğu parçaladı.
ARHAVİ Haberi
Kümese giren sokak köpekleri 80 tavuğu parçaladı.

Arhavi’de tavuk işletmeci Nurettin Şimşek’e ait kümese giren sokak köpekleri, 80 tavuğu parçaladı. Köpeklerin saldırısı sonucu bugüne kadar 200’e yakın tavuğunun öldüğünden yakınan Şimşek, yetkililerden çözüm için destek istiyor.

Artvin Arhavi Cumhuriyet Mahallesi’nde tavuk yetiştiriciliği yapan Nurettin Şimşek ait 80 tavuğun bulunduğu kümese sokak köpekleri girdi. Kümese saldıran köpekler 80 tavuğu parçaladı. Şimşek; “Köpekler yüzünden 200’e yakın tavuğum gitti. Kümesin sağlam olması için 5 bin lira harcadım. Kümesi gayet sağlam yapmama rağmen köpekler parçalayıp giriyor.
Yetkili makamları aradığımız halde yeterli ilgiyi görmüyoruz. Bu olaylara bir çare bulunsun, Yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Çektiğimiz zarar değil, manevi yönü bizi parçalıyor. Köpekler hayvan da tavuklar hayvan değil mi? Yaz boyu çocuklarımızı dışarıya çıkartamadık.
Köpeklerin yanlarından geçerken bizim üzerimize geliyorlar. Herhangi birinin çocuğunu bu köpekler parçalasa bunun hesabını kim, kime verecek? Arhavi Belediyesinden rica ediyorum, lütfen bu olaylara çare bulunsun” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kümese, giren, sokak, köpekleri, 80, tavuğu, parçaladı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı