Arhavispor'da Kulüp başkanlığına Yusuf Fitoz Seçildi.

TFF Bölgesel amatör ligi 3. Grup ta zirve mücadelesi veren Arhavispor olağan genel kurulu yapıldı.  6 yıl Arhavi sporda başkanlık yapan Yücel Satıral   aday olmadı  Kongreye Ahmet FİTOZ öncülüğündeki tek liste halinde gidildi. Arhavi Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen kongrede Divan başkanlığına Hüseyin Uzunhasanoğlu, katip üyeliklerine Sezgin Özkara, Serkan Çakar ve  Erdem Güven seçildi. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşı, faaliyet raporu, gelir giderlerin ibrası ve serbest konuşmalar yapıldı. 1955 yılında kurulan Sarı Siyahlı ekip bu yıl ligde maddi yönden sıkıntılı bir süreç yaşayacak gibi görülüyor.

6 yıl görev yapan Yücel Satıral 65 yıl aradan sonra takımı 3 lige çıkarmanın mutluğunu yaşarken aynı yıl maddi yönden küme düşerek taraftarları üzdü.  Kongreye Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlı, Eski Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacı oğlu,  Eski Kulüp başkanlarından Hakkı Aytolan, Sezgin Özkara, Şadi Yıldızcan, Murat  Çorbacıoğlu,  Ticaret  Odası başkanı Akıf Kesim, Ak Parti ilçe başkanı Remzi Gedik, CHP İlçe başkanı Erkan Özyazıcı, MHP ilçe başkanı  Adil Hatinoğlu,  Yeni Refah Partisi ilçe başkanı Muhammet Uzuner ve kulüp üyeleri katıldı.  Serbest konuşmada Arhavi belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu, Yüksel Çorbacıoğlu, ve siyasi parti başkanları birer konuşma yaparak kulübe destek sözü verdiler. Arhavi spor Kulüp başkanı Yusuf  Fitoz kongrede yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

Başarılı yolun en büyük yapıtaşı ise sponsorlarımızdır. Sponsor desteğini almadan bir takım büyük hayaller kurması imkânsızdır. Bunun için tüm hemşerilerimizle iş insanlarımızla el ele vererek takımımızı layık olduğu yere taşımalıyız. Okullarımızla temas  halindeyiz.  yetenekli gençleri alt yapıdan yetiştirip geleceğe taşımalıyız.   Arhavi spora emeği geçenlere ve yeni yönetim kuruluna da başarılar diliyorum dedi. Kongreye Yusuf Fitoz öncülüğündeki tek liste halin.de gidildi. İşte yeni yönetim kurulu listesi .



Diğer Fotoğraflar