Azerbaycan yangın müdahale ekipleri Arhavi'de Mola Verdi

Ülkemizde 28 Temmuz 2021 günü Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayıp birçok ilde devam eden orman yangınları için ülkemize gelen Azerbaycan yangın müdahale ekipleri geri dönüş yolunda.

Orman yangınlarının kontrol altına alınmasının ardından ülkelerine geri dönüşe geçen Azerbaycan ekipleri Molayı Arhavide verdi. .

Arhavi gençlik merkezinde ağırlanan Azerbaycan Yardım ekibine Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran ve Siyasi Parti temscilcileri ve vatandaşlar karşıladı. Yardım ekipleri Gençlik Merkezinde masa tenisi ve basketbol da oynayarak moral buldu.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Yaptığı Açıklama’da  "İki Devlet Tek Millet”olmanın verdiği güçle ülkemizde yaşanan yangın felaketleriyle mücadele için yurda gelen Azerbaycan yangın müdahale  ekiplerimiz ve komutanlarına Gençlik Merkezimizi gezdirip faaliyetlerimizi tanıttık. Ardından ikramda bulunduk .Verdikleri destekler için ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz.Sağ olsunlar var olsunlar."ifadelerini kullandı. Ekip bir süre dinlendikten sonra sirenler ve kornalarla ilçeden ayrıldı.