İlçe Başkanlarından bayram Mesajları

Kurban bayramınızı en içten duygularımla kutlar, bayramın ülkemize ,halkımıza mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimle,selam ve saygılar sunarım. Erkan ÖZYAZICI CHP Arhavi İlçe Başkanı

Bayramlar berekettir, umuttur, kardeşliktir, özlemdir.bariştır,sevgidir,hoşgörüdür Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Remzi GEDİK

Ak parti Arhavi ilçe Başkanı

Değerli Arhavili hemşerilerimizin ve Türk islâm aleminin mübarek kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutlar bayramın ilçemize ülkemize insanlık aleminin en çok ihtiyaç duyduğu huzur ve saadete vesile olmasını dilerim.

Adil HATİNOĞLU Mhp Arhavi İlçe Başkanı       Türk İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutlarım Faik Birol ATABEK   İyi Parti Arhavi İlçe Başkanı   Muhammet UZUNER RP Arhavi İlçe Başkanı    Bayramın ülkemiz, halkımız, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan pandeminin sona ermesini, Türkiye'de ve dünyada barış ve esenliğin hâkim olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Herkesin yakınlarıyla birlikte, huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.