Devleti aliyye ocaklarından basın açıklaması
Haber
11 Şubat 2022 - Cuma 22:59
 
Devleti aliyye ocaklarından basın açıklaması
ARHAVİ Haberi
Devleti aliyye ocaklarından basın açıklaması

Devleti aliyye Arhavi Artvin ocaklarından basın açıklaması

Anayasal Düzene Başkaldırışa HAYIR 
Oyuna Gelme Vatandaş !

KADİM TÜRK MİLLETİNİN DİKKATİNE..
Devleti Aliye Ocakları olarak son zamanlarda dünyada meydana gelen Covid-19 dönemi ve akabinde yine bütün dünyada oluşan ekonomik krizden malesef ülkemiz de etkilenmiştir. Ünlü Sosyolog İbn-i Haldun' un dediği gibi, " Devletler de insanlar gibidir, doğarlar büyürler acısı ve tatlısıyla olgunlaşır ve ölürler. Önemli olan hayatını sükunetle tamamlamasıdır." der.

Malesef son zamanlarda Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen dış kaynaklı SİYONİST, MASONİST, DEİST, ATAİST, PAGANİST yapı, Ülkemiz içerisindeki zillet ittifakını da kaos ortamı için harekete geçirmek üzere yoğun çaba harcadığını görmekteyiz. Ülkemizdeki gelişmeleri ve yatırımları adeta bir bakar kör edasıyla görmezlikten gelmektedirler. Üstüne en küçük bir olumsuzlukta halkı devlete karşı kışkırtmaktan geri kalmamaktadırlar.
Biz Türk milleti olarak bu kışkırtmaları ve ne yapmak istediklerini çok iyi anlıyor ve seziyoruz. 1961 ve 1982 darbeleri öncesi üniversite olaylarını ve kışkırtmalarını kimler tarafından organize ettiklerini çok iyi biliyoruz. 28 Şubat sürecinde bu Ülkede 13 banka hortumlanırken 250 milyar dolar yurt dışına kaçırılırken ve ülke bilerek iflas ettirilirken gık'ı çıkmayan zihniyet şimdi de elektrik zamlarını bahane ederek halkı sokağa çağırmaktadırlar. Çünkü daha önceden olduğu gibi şimdi de ağa babaları böyle istemektedirler.
12 Eylül döneminde sağcı - solcu diye bu milletin evlatlarını nasıl birbirlerine kırdırdılar ise aynı senaryoyu farklı konsepte tekrar karşımıza çıkartmaktadırlar. Bu çağrıyı yapan zillet ittifakının gizli ortağı olan HDP'nin yapıyor olması çok manidardır. Hani şu 40 yılda 60 bin askerimizi şehit eden teröristlerin siyasi oluşumu. Üzülerek görüyoruz ki bu çağrıya zillet ittifakının diğer ortakları da hiç tereddütsüz destek veriyorlar.
Öncelikle, bu halkı sokağa dökme çağrısının Anayasal düzene başkaldırı olduğunu hatırlatırız. Yasal olmayan bu gösterileri yapanlara Ülkemizin selameti için, ve dört tarafımızın düşmanlarla çevrili olduğu şu nazik günlerde bir kez daha hatırlatmak isteriz. Ülkemizde yaşanacak her kaosun kimin işine yaradığını hiç kuşkusuz ki biliyoruz.
Devleti Aliye Ocakları olarak biz bu tür oluşumların karşısında, ve devletimizin yanında olduğumuzu ilan ediyoruz. Devletimiz içerde güçlü oldukça bu tür krizlerin üstesinden her zaman gelecektir, gelmiştir.
Şu bilinmelidir ki Kadim Türk milletinin feraseti bu tür oluşumlara ve kaosa izin vermeyecektir. Devlet bazen ölü taklidi yapar ama bu olanları asla unutmaz. Yeri ve zamanı gelince bu kaosu çıkartanlardan da hesap sormasını bilir..
Kadim Türk milletine duyurulur...

“İnsan Hiç Şüphesiz Hüsran İçindedir” Ayeti

“Zamana and olsun ki insan hiç şüphesiz hüsran içindedir. Ancak, inanıp yararlı iş işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.” (Asr sûresi, 1-3)

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Devleti aliyye ocaklarından basın açıklaması
Yorumlar
Haber Yazılımı