Arhavi Chp ilçe Başkanı Erkan ÖZYAZICI 10 Kasım mesajı
Haber
09 Kasım 2021 - Salı 15:34
 
Arhavi Chp ilçe Başkanı Erkan ÖZYAZICI 10 Kasım mesajı
Arhavi Chp ilçe Başkanı Erkan ÖZYAZICI 10 Kasım mesajı
ARHAVİ Haberi
Arhavi Chp ilçe Başkanı Erkan ÖZYAZICI 10 Kasım mesajı

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk; eserleriyle bağımsızlığımızdan tarihimize, dilimizden sanatımıza ve benliğimize kadar en gerçek fikirlerin ve en sıcak duyguların içinde aramızda hep yaşayan bir önderdir.
 
Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün yıl dönümünde herkese düşen en büyük görev; Atatürk ve en büyük eseri Cumhuriyeti anlamak, Cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımaktır.
Mensubu olduğu Türk milletini sonsuz bir aşkla seven Mustafa Kemal Atatürk, milleti için her türlü zorluğa katlanmış ve kendini ona adamıştır. ‘’Türk milletine canımı vereceğim’’ sözü, milletini ne kadar çok sevdiğini göstermektir.
 
Hiçbir kimse bu muzaffer general, bu yılmaz devrimci, kahraman insan, bu halkçı lider kadar ulusun kalbine yakın olamamıştır.
Atatürk’ü anlamak onu benimsediği düşünceleri uygulamakla olur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşu yeni bir devre geçişin imzasıdır. Ülkenin her karışı yabancılar tarafından kuşatılmış iken özgürlüğüne düşkün Türk milletine liderlik yapan Atatürk, milletimizin tutsak yaşamayacağını bilerek öncülük yapıp ülkemizi mucize bir şekilde bağımsızlığına kavuşturmuştur.
Atatürk Devrimleri günümüzde birçok ülkede örnek olmuştur. Bu sayede görülüyor ki Atatürk uluslar arası bir dünya görüşünün sahibidir. Her Türk vatandaşının görevi Atatürk’ü her 10 Kasımda anmak ve anlatmaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 83. Yılında Türk Ulusunun yüreğinde ölümsüzleşen, büyük önder Atatürk’ü bir kez daha, özlem ve saygıyla anıyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum.
 
Chp Arhavi İlçe Başkanı Erkan ÖZYAZICI
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: erkan,özyazıcı,chp,arhavi,ilçe,başkanı
Yorumlar
Haber Yazılımı