Arhavi İyi parti ilçe başkanı faik atabek'den dikkat çeken paylaşım
Haber
27 Ocak 2022 - Perşembe 09:20
 
Arhavi İyi parti ilçe başkanı faik atabek'den dikkat çeken paylaşım
ARHAVİ Haberi
Arhavi İyi parti ilçe başkanı faik atabek'den dikkat çeken paylaşım

Arhavi İyi parti ilçe başkanı faik birol atabek sosya medyadan paylaştığı İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik 'in İYİ Parti CHP ile ittifak kurmaya mecbur değildir. Paylaşımını yapınca gözler arhavi'deki iyi parti ve cumhuriyet halk partisi ittifakına çevrildi. Atabek'in bu paylaşımı akıllara bazı soruları getiriyor.

İyi Parti bu çıkışıyla Millet ittifakında masayı devirmek ve çekilmek yerine CHP’li belediyelerden daha çok kadro, ve destek beklediklerini, bu olmazsa başka alternatiflere yönelebileceklerine dair sinyalmi veriyor?

İyi Parti, bu çıkışıyla; “bizim oylarımızla belediye başkanı oldunuz ama bizler bunun çok da faydasını görmediğimiz gibi başarısızlıklarınız ve hatalarınız bizlere de yansıyor ” mesajımı veriyor Cumhuriyet halk partisi'ne? Bu ikazı alır ve gereğini yaparsa, İyi Parti de susar ve desteğine davam eder mi diyecek?

İyi Parti ciddi ciddi önümüzdeki yerel seçimlerde sıra bizde. İttifak yapmanın gereği olarak 2019 yerel seçimlerde biz üzerimize düşeni yaptık. CHP’nin adayı Vasfi Kurdoğlu’nu destekledik, ancak sizin kadrolarınız bu işi beceremedi deme noktasındalarmı?

Bu defada biz aday çıkartalım siz destek verin diyeceklermi?

Mevcut koşullarda bu talebin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksekmi? Dolayısıyla İyi Parti Arhavi genelinde üyelerini düzenli olarak arttırıyor. Bu da parti teşkilatlarının yöneticilik isteme konusunda iştahını kabartıyor. CHP kadroları bu isteği nasıl karşılar onu seçim satında göreceğiz.

WhatsApp Image 2022-01-27 at 10-35-16

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Arhavi İyi parti ilçe başkanı faik atabek'den dikkat çeken paylaşım
Yorumlar
Haber Yazılımı