Artvin Valisi Yılmaz DORUK’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
Haber
10 Kasım 2021 - Çarşamba 08:52
 
Artvin Valisi Yılmaz DORUK’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
Valimiz Yılmaz DORUK’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
ARTVİN Haberi
Artvin Valisi Yılmaz DORUK’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Bin yıllık vatanımız Anadolu’yu işgal etmek suretiyle aziz milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı istiklal mücadelesini başlatan ve bu destansı mücadeleyi zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en önemli değerlerimizden biridir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ezelden beri hür ve onurlu yaşamaktan asla taviz vermeyen milletimizi istiklal mücadelesinde birleştirmiş ve bu mücadeleyi zafere taşıyarak son devletimiz olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.

Atatürk’e ve Cumhuriyetimize yapılacak en büyük katkı, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma yolunda birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde durmadan çalışmaktır.

Aziz şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla kurulan; Gazi’nin “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin müşterek vazifesi, onu ilelebet payidar kılmak en öncelikli görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. sene-i devriyesinde saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Valimiz Yılmaz DORUK’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
Yorumlar
Haber Yazılımı