Genç Meclis Üyesi Mobil Konkasör getirtti.
Haber
11 Mayıs 2021 - Salı 18:07
 
Genç Meclis Üyesi Mobil Konkasör getirtti.
Kemalpaşa il genel meclis üyesi yaptığı hizmetler ile başarının tesadüf olmadığını gösterdi .
KEMALPAŞA Haberi
Genç Meclis Üyesi Mobil Konkasör getirtti.

Kemalpaşa il genel meclis üyesi yaptığı hizmetler ile başarının tesadüf olmadığını gösterdi .

Artvin il genel meclisinin en genç üyesi olan Kemalpaşa il genel meclis üyesi Aydın Tatar yaptığı hizmetler ile taktir toplarken başarının tesadüf olmadığını gösterdi. Artvin in en yeni ilçesine ilk il genel meclis üyesi olarak adını yazdıran Tatar hizmette sınır tanımıyor. Seçildiği günden itibaren kollarını sıvayan genç meclis üyesi ilçenin bütün köylerini tek tek gezerek muhtar ile berber vatandaşların sorunlarını yerinde gözlemliyor . Aynı zaman'da yapılan hizmetlerin ardından tekrar aynı  yere giderek vatandaşların izlenimini ve memnuniyetini gözlemleyen Tatar yaptığı bütün çalışmalarını şeffaflık içerisinde sosyal medyada yayınlayarak kamoyunu haberdar ediyor.

Başarılı meclis üyesinin bazı çalışmaları dikkat çekiyor.

İlçenin Özel idre şantiye yeri konusunda ki sıkıntısını çözerek Çaykur genel müdürlüğü ile anlaşarak kemalpaşa çay fabrikası içerisinde yeni şantiye yeri oluşturularak daha şeffaf ve modern bir şantiyeye kavuştutruluyor

Özel idare şantiyesinde ki eksik personel giderilerek tüm makinelerde operatörler ile beraber çalışır vaziyete getirildi.

Kemalpaşaya il kez mobil konkasör getirilerek köylerin sergi malzemesinde kullanılacak sergi üretimi yapılarak tüm köylere ihtiyaçları kapsamında sergi yapılıyor.

Köylerde ki çöp alımı konusunda belediye ile protokol imzalanarak köylerin daha temiz olması konusunda hassasiyet gösterilerek belediyeye çöp alımı hizmeti karşılığında aylık 700 litre yakıt destegi yapıldı. Hizmette siyaset olmadığını göstererek kemalpaşanın hizmeti için elimizi taşın altına koyduk.

Yoğun kış şartlarında bölğenin en hızlı çalışması ile köy yolları  hızlı şekilde açılarak Artvin de kapalı kalmayan köy yolu bakımından ilk ilçe oldu.

Yayla yolarının yapılmasında öncülük eden vatadandaşlara makine ve yakıt destegi vererek yayla yollarının daha iyi hizmete açılmasında yardımcı olduk.

Her yıl Yayla sezonun başında sürü sahiplerinin yaylaya ulaşmaları konusunda ivedikli şekilde yayla yollarını kardan temizleyerek hizmete açtık .

Köylerimizin ve yaylalarımızın su ihtiyaçı kapsamında gerekeni yaparak boru , koroger boru , büz ihtiyaçlarını karşıladık.

Tatar hizmetlerimizi aşk ile yapıyoruz insan odaklı hizmet yaparak tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz hizmetin siyaseti olmaz önemli olan niyettir.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: aydın,tatar,kemalpaşa,il,genel,meclis,üyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı