Memleket Partisi Artvin 1’inci olağan kongresi Yapıldı.
Haber
22 Ağustos 2021 - Pazar 19:41
 
Memleket Partisi Artvin 1’inci olağan kongresi Yapıldı.
ARHAVİ Haberi
Memleket Partisi Artvin 1’inci olağan kongresi Yapıldı.

İL BAŞKANI

Fehmi MUTLU

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER7

  1. Canset Yaşar Çavuş 
  2. Zeki Koç 
  3. Dursun bilir 
  4. Murat Arslan 
  5. Dilek Fitoz Arıkören
  6. Abdullah Bilgin 
  7. Mine Yakut 
  8. Demet Şimşek 
  9. Cemil Tozoğlu 
  10. Hayrettin Aygün 
  11. Nizamettin Dindar 
  12. Erdi Akbıyık 
  13. Şükrane Çelik 
  14. Bülent Yaşar Polat 
  15. Yılmaz Yaşar 
  16. Tekin Yıldız  
  17. Mesude Tutum 
  18. Serkan dişli 
  19. Alaaddin yeter 
  20. Şengül Dursun 
  21. Erhan Yıldırım

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

  1. Zeki Aksoy   
  2. Mehmet kibar 
  3. Murat Yıldız 
  4. Aygül Yakut 
  5. Muhammed Bülbül 
  6. Erol Altun 
  7. Murat Can 
  8. Erdem Aksakal 
  9. Taner Aydın

 

DİSİPLİN KURULU ASIL ÜYELER ÜYELERİ 

  1. Nihat Çelik 
  2. Balabey Özcan 
  3. Nazan Yakut 
  4. Halil Savaş 
  5. özer kurt 
  6. aile mutlu 
  7. Barış Tekin 

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER

  1. Göksen YAZGELDİ
  2. Murat Beşiroğlu
  3. Tekin Yazıcı

KURULTAY DELEGELERİ

  1. Fehmi KUTLU
  2. Canset Yaşar Çavuş
  3. Osman Zeki Yakut
  4. Soner Dursun

20210805--929224-ec416fdb80ac3487716b 

236463003_118651930512262_4889570898575286488_n (1)

Memleket Partisi Artvin İl Başkanlığına Fehmi Mutlu seçildi. Çoruh Parkta yapılan 1’inci olağan İl Kongresinde seçime tek liste olarak giren Fehmi Mutlu, Memleket Partisi İl Başkanı oldu.

“Bizler memleket partisi olarak Artvin’e baharı müjdeleyeceğiz” Fehmi Mutlu kendisini bu göreve laik görenlere teşekkür ederek Artvin için, memleket için her türlü mücadeleyi göstereceklerini söyledi.

Memleket sevdalısı insanlarla bir araya gelerek yola çıktıklarını belirten Başkan Mutlu, “Benim Artvin ile ilgili bir sloganım vardır. Artvin diye yazılır mücadele diye okunur. Artvin böyle bir yer öyle kolay kolay siyasete geri adım atacak bir yer değil. Her türlü mücadelenin içinde olmuştur olmaya da devam edecektir” dedi.  

Başkan Mutlu Olağan İl kongresinde yaptığı açıklamada “Biz bu yola çıkarken aklımızda yüreğimizle hareket ederek sokaktaki insanların yüzlerinin gülmediğini, günlük yaşantılarda çekmiş oldukları sıkıntıları hep birlikte görüyoruz. Bunun içindir ki memleket partisi önce memleket demiştir. Memleket sevdalılarının bir araya geldiği geleceğini geri almak için mücadele verdiği arkadaşlarımızla bir aradayız. Artvin ile ilgili bir sloganım vardır. Artvin diye yazılır mücadele diye okunur. Artvin böyle bir yer öyle kolay kolay siyasete geri adım atacak bir yer değil. Her türlü mücadelenin içinde olmuştur olmaya da devam edecektir. Bizler memleket partisi olarak Artvin’e baharı müjdeleyeceğiz. Çalışan ekibimizle yol arkadaşlarımızla birlikte daha bugünden başlayarak almış olduğumuz görevleri sorumlulukları yerine getirmek için her türlü gayreti göstereceğiz. Ben yok bizle hareket edecek olan tüm dava arkadaşlarımı bu memleket partisi etrafında birleşmeye davet ediyorum. Türkiye’miz çok zor dönemden geçiyor. Ekonomik olarak zor dönemden geçiyor. Birde yanı başımızda sel ve yangınlar Türkiye’nin tam göbeğinde bulunduğu bu sıkıntıları aşmak için her türlü gayret ve çabayı göstermek zorundayız. Biz insanları öteleyemeyiz ötekileştiremeyiz mücadelemizi net vereceğiz” diye konuştu. 

Hak edenin hak ettiği gibi her türlü mücadelenin içerisinde olacaklarını söyleyen Mutlu, “Türkiye şuandaki konjektör yapısıyla ciddi manada çok zor bir durumdadır yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bakın insanlarımızın yüzü gülmüyor. Bu hükümet insanların cebine dokunmuştur. Emekli perişan, esnaf perişan 20 senedir bu ülkeyi yönetenler maalesef kendi çevresindekilere abat siyaset uygulayarak abat etmişlerdir. Bizim iktidarımızda hiç kimse amaç siyasetine dâhil olmayacaktır. Ama emeklerimiz çalışmalarımız bizim diğerlerinin yaptığı gibi işler değil. Hak edenin hak ettiği gibi her türlü mücadelenin içerisinde olacağız. Bu mücadelede kimseyi öteleştirmeden ayrıştırmadan saygı sevgi çerçevesi içerisinde olmayı herkesi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili de açıklamalar yapan Başkan Fehmi Mutlu, gençlerin ve kadınların ülkenin kurtuluş anahtarı olduğunu vurgulayarak “Bizim Anadolu tabiriyle gençlerimiz kadınlarımız bu ülkenin kuruluş kurtuluş anahtarıdır. Bizler bu kurtuluş anahtarını kadınlarımızla gençlerimizle başaracağız başka yolu yok.

Türkiye bir yol ayrımında insanlar düşünce olarak yol ayrımında. Birlik olacağız beraber olacağız ortak akılla hareket edeceğiz başka çaremiz yok. Bu iktidarın bu ana kadar yapmış olduğu bütün uygulamaları yakından takip ediyoruz. 2001 de AKP iktidar olduğunda yeni doğan bir çocuk bugün 20 yaşında ve oy kullanacak. Z kuşağı dediğimiz genç bir kuşağımız var. Bizler bu z kuşağına bugün sorduğumuzda birçoğu oy kullanmayacağım diyor. Birçoğu da diyor ki bugünkü iktidardan rahatsızım bu z kuşağının genel tavrı. Beyin göçü veriyoruz üniversite bitirenlerin birçoğu yurt dışına kaçmaya çalışıyor. Niye Türkiye’de istediği alanı ve sahayı bulamadığı için.

Oy trendine bakarsak şöyle bir durum var yaş ortalamasına baktığımızda 20, 35, 45, 55 yaşlarında her partiye dağılım oluyor. Lakin ak partiye oyların evrildiğini görüyoruz. Hala daha görüyoruz ak parti ne kadar oy kaybetse de belli kesimde oyları var muhafaza ediyor. Bizler yorulmadan, her gün her mahalleyi her esnafı ziyaret edeceğiz siyasetin sermayesi insan. İnsan olduğuna göre biz bu siyaseti toplumun her kademesinde yapacağız yapmaya da devam edeceğiz” vurgusunda bulundu. 

Memleket Partisi Artvin 1’inci olağan kongresine katılan Memleket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Mert Ünlü, “Kararlılık cesaret ve inanç ile çok daha yüksek sesle ne cumhur ne millet tek yol memleket dediğimizde bunun nasıl gerçekleştiğine siz de şahit olacaksınız” dedi.

“Bütünleşmiş Güçlü Türkiye’yi Sizler Kuracaksınız”

Ünlü, “Türkiye Cumhuriyeti devleti sadece AKP iktidarının beceriksiz yönetim anlayışının değil beceriksizliğin karşısında alternatif üretemeyen muhalefetin de sorumsuzluğundan dolayı bir sıkışmışlık içerisindedir” diyerek “İktidarım zafiyetleri yüzünden ülkemiz bir göçmen cehennemine dönüşmüştür Avrupa’nın tampon bölgesine dönüştürülmeye çalışılmaktadır. Bu sıkışmışlıktan milletimizi el birliğiyle gece gündüz çalışarak çıkaracağız. Memleket partimiz tam da bu sıkışmışlığa bir ihtiyaç olarak genel başkanımız muharrem incenin önderliğinde halka sorulara sunulmuştur. Memleket partisi otel lobilerinde plaza katlarında büyükelçilik koridorlarında icazet alınarak kurulmamıştır. Anadolu’nun Trakya’nın tozlu yollarında halkımızla sokak sokak mahalle mahalle kucaklaşarak halkımızın fikir ve görüşleri alınarak kurulmuştur. Bu birikim bu güç ve bu meşrutiyet ile yollara revan olan bu memleket sevdalılarına selam olsun. Memleket partisinin vatansever çağdaş toplumun hiçbir kesimini ötekileştirmeyen üye ve emekçileri sizler her biriniz zihninizde Mimar Sinan’ın zekâ pırıltılarını taşıyorsunuz. Sizler cesur yüreklerinizle seyit onbaşı Hasan Tahsin ile birlikte yaşıyorsunuz. Birleşip tek yumruk olum vatan diyen namus diyen Kuvayı Milliyecilersiniz bu memleketin yiğit evlatları, fedakâr anaları çalışkan babaları, gözleri ışık saçan çocuklarısınız. Bu toprakların değerleriyle yoğrulmuş dünü bugünü yarını ve aydınlık geleceğisiniz. Eşi benzeri olmayan bu güzel memleketimizin sigortası bizzat sizlersiniz. AKP iktidarının karanlığında onun karanlığının iktidarda olmasının sebebi olan muhalefetin de saltanatını bir bir sizler yıkacaksınız. Bütünleşmiş güçlü Türkiye’yi genel başkanımız muharrem incenin önderliğinde memleket partisi iktidarlığında sizler kuracaksınız. Cumhuriyetçi demokrat siyaset anlayışımız ile ülkemizi hak ettiği günlere sizler getireceksiniz. Kararlılık cesaret ve inanç ile çok daha yüksek sesle ne cumhur ne millet tek yol memleket dediğimizde bunun nasıl gerçekleştiğine siz de sahip olacaksınız” şeklinde konuştu. Kongreye katılan isimlerde  Memleket Partisi kurucular kurulu üyesi ve parti meclisi üyeleri Sayın Ömer ÖZDOĞAN bey'e Sayın Ruşen SEVER Memleket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mert Ünlü bey'e ve Ordu İl Başkanı Sayın Mahir AKDERE katılımı ile son buldu.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: memleket,partisi,artvin,1.,kongre
Yorumlar
Haber Yazılımı