Mhp Arhavi ilçe başkanı adil hatinoğlundan 29 ekim çelenk Açıklaması
Haber
31 Ekim 2021 - Pazar 17:47
 
Mhp Arhavi ilçe başkanı adil hatinoğlundan 29 ekim çelenk Açıklaması
ARHAVİ Haberi
Mhp Arhavi ilçe başkanı adil hatinoğlundan 29 ekim çelenk Açıklaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Çelenk Koyma Töreni Düzenlenmişti. Atatürk anıtına AK parti ve Mhp ilçe teşkilatı çelenk koymaması muhalefetin tepkisini çekmişti. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Arhavi Mhp İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu Şu ifadelerde bulundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına rahmet minnet ve şükranlarımızı sunarız. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları İlçemiz de 28 Ekim tarihinde saat 13.00 da Atatürk anıtına Kaymakamlık belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığı çelenkleri sırasıyla konulmuş saygı duruşu ve istiklal marşımız okunmuş olup törene protokolde bulunması gereken bütün mülki amirler, siyasi parti temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri ve protokol görevlileri eksiksiz katılmış olup 29 Ekim sabahı saat 09.00 da İlçe kaymakamımız makamında bütün mülki amirler siyasi partilerin ilçe başkanları ve komutanlarımızın bayram tebriklerini kabul ederek kutlama etkinliklerinin yapıldığı Arhavi kapalı spor salonuna gidilip halkımızın yoğun katılımıyla öğrencilerimizin son derece güzel çalışılarak hazırlanmış etkinlikler izlenmiş olup cumhuriyetimizin 98 nci yılına yakışır şekilde Atatürk ve cumhuriyet değerlerine uygun görsel olarak eğitici ve çocuklarımızın ve halkımızın beğendiği bize göre’de İlçemize yakışır, son derece başarılı bir kutlama programı olmuştur.

 

Bu programın hazırlanmasında emeği geçen bütün yönetici, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız. Bu güzel çalışmalara gölge düşürmek isteyen sosyal medyada yanlış bilgi vererek (cumhur ittifakı bileşenleri Ak parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yetkililerin programlara katılmadığı) algısı oluşturan insanlara sosyal medyada bu yanlış bilgileri paylaşacaklarına bizleri arayıp katılıp katılmadığımızı bizlere sorabilirlerdi fakat çelenk sunma programında yanımızda duran belediye başkanımız CHP veya iyi parti İlçe başkanlılarına sorabilirlerdi. Fakat bunu’da belirtmek gerekir ki Yorumlara bakıldığında sormalarına gerek olmadığı doğru bilgi alamayacakları tespit edilmiştir.

 

Bizim cumhuriyet değerlerine bağlılığımızı ,Türk milliyetçiliğimizi ve Atatürkçülüğümüzü tartışacağınıza millet ittifakı bileşeni CHP iyi ve saadet gizli ortağınız hdp partisinin bu törenlere katılımlarının ve düşüncelerinin dikkatle araştırılması bu bileşen parti temsilcileri chp İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu nün Atatürk için söyledikleri iyi parti chp saadet ve hdp heyetinin kaboğlu başkanlığında anayasanın ilk dört maddesinin değişmesi için yaptığı çalıştaya, hdp eş başkanı Sırrı Sakık in mustafa kemalin piçleri söylemine sosyal medyada veya başka bir yerde ses çıkarmayan sahte Atatürkçüler aynen şahta cemaat ve tarikatların millete dinini nefret ettirdikleri gibi sahte Atatürkçüler de Atamızı millete nefret ettirmeye çalışıyorlar ama beceremeyecekler bu gün de hep birlikte gördüğümüz gibi gençler ve çocuklarımız Atamıza ve cumhuriyetimize karşılıksız bir sevgi hiç bir çıkar beklemeden sahip çıktıklarını bütün Türkiyede gösterdiler.

 

Bu millet kurt postuna burunmuş çakalları, Atatürk maskeli lenincileri ,Türk görünümlü apocularıMüslüman görünüşlü haşhaş ileri sarosçuları artık tanıyor bu asil Türk milleti Bu en anlamlı günümüzde böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldığımızı not aldığımızı belirtir gerçekten cumhuriyete inanmış herkesin 29 Ekim cumhuriyet bayramımızı kutlar, birlikte Atamızın göstermiş olduğu hedeflere ulaşmak dileğiyle nice 29 Ekimlere.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Mhp Arhavi ilçe başkanı adil hatinoğlundan 29 ekim çelenk Açıklaması
Yorumlar
Haber Yazılımı