Son Dakika! Remzi Gedik’ten Müjdeli Haber
Haber
09 Ağustos 2021 - Pazartesi 15:02
 
Son Dakika! Remzi Gedik’ten Müjdeli Haber
ARHAVİ Haberi
Son Dakika! Remzi Gedik’ten Müjdeli Haber

Son Dakika: Remzi GEDİK’ten Müjdeli Haber

Ak Parti Arhavi İlçe Başkanı Remzi GEDİK Arhavililerin yıllardır hasretle beklediği haberi verdi. Arhavi Devlet Hastanesi sonunda D sınıfından çıkıp C sınıfına yükseldi.
Arhavi Devlet Hastanesi yıllardır D sınıfında olduğu için bazı hizmetlerden mahrum kalmaktaydı. AK Parti Arhavi İlçe Başkanı GEDİK, bugün itibariyle artık hastanenin C sınıfına yükseltildiğini belirtti. GEDİK: ‘’ Allah’ımıza şükürler olsun göreve geldiğimiz günden beri titizlikle takip ettiğimiz Arhavi devlet hastanemizin sınıfiını D olmaktan çıkarıp C sınıfına yükseltme talebi bakanlığımızca onaylanmıştır. Bundan böyle hastanemiz daha donanımlı ve bütün branşlarda doktorlarımız olacaktır. Bu güzelliği bizlere yaşatan Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Erdemir, , Cumhurbaşkanı Bşdanışmanımız Dr.israfil Kışla, Milletvekilimiz Av.Erkan Balta ve İl Başkanımız Fatih Tahtalı beye teşkilatım ve ilçem adına şükranlarımızı sunuyorum. Durmak yok hizmete devam! ‘’ dedi.

‘’PEKİ C TİPİ HASTANELERİN AVANTAJLARI NEDİR?’’
C grubu hastanelere; güçlendirilmiş ilçelerde ve bu ilçe merkezleriyle irtibatlandırılmış ilçelerde faaliyet gösteren, bünyesinde 4 ana branşta uzman tabibin hizmet verdiği ve bunların en az ikisinde uzman tabip bulunan, 1. basamak yoğun bakım ve 1. seviye acil servis ünitesi bulunan yataklı tesisler dahil olmaktadır.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Remzi,Gedik,müjdeli,Haber,arhavi,devlet,hastanesi
Yorumlar
Haber Yazılımı