Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner'den birlik mesajı
Haber
01 Aralık 2021 - Çarşamba 09:00
 
Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner'den birlik mesajı
Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner'den birlik mesajı
ARHAVİ Haberi
Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner'den birlik mesajı

Cumhuriyet halk partisi ilçe başkanı Erkan ÖZYAZICI davet edilmedik mesajından sonra Ak parti ve Mhp başkanlarından cevaplar geldi son olarak yeniden refah partisi ilçe başkanı Muhammet Uzuner'den bir açıklama geldi.

GÜN KAVGA DEĞİL BİRLİK GÜNÜ!

Ülke olarak büyük bir bir kriz içerisindeyiz milletimiz evine ekmek götüremeyecek duruma gelmiş kömür alamıyor, elektrik borcunu ödeyemiyor, krediler ödenemez halde, yakın izlemeler ve icra takipleri başlamış ama kimin umurunda iktidar ve muhalefet genelde yaptıkları kavgalara yereldede devam etmektedir.

İlçemizde yıllardır üniversite öğrencilerinin yurt sorunu çözülmemiş, mahalle yollarındaki kanallar ve su yolları açılmamış, sokaktaki köpek sorunu devam etmekte, işsizlik sorunu devam etmekte, yatırım yok, esnaf 18.00’da dükkan kapatıyor, akşam sokaklarda insan görmek neredeyse imkansız hale gelmiş, ilçe nüfusunun %80’i yaşlı nüfus gençler ilçemizde iş olmamasından dolayı ilçeyi terk etmek zorunda kalıyor, yerlerine çevre ilçelerin yaşlı nüfusları gelip emekliliklerinde sakin bir kasabada yaşamak için Arhaviye yerleşiyor, gün geçtikçe ilçemizde daralan bir ekonomi var.

Esnaf mutsuz!
Gençler mutsuz!
Halk mutsuz!

Peki iktidar ve muhalefet ne yapıyor; #KAVGA ediyor hemde ne kavgası biliyor musunuz? Açılışta ben niye yoktum, kurdele ben niye kesmedim, fotoğraflarda benimde fotoğrafım niye yoktu kavgası, iktidar teşkilatı cuma pozu ve açılış pozu vermek için koştur koştur çalışırken, muhalefet teşkilatıda buna yetişmek için mücadele içinde.

Değerli Arhavi’li siyasetçilerimiz ve halkımız bizler yola çıkarken iyiyi, güzeli, doğru işleri alkışlayacaz dedik. Buradan Hakan Soydan hocamıza okula kazandırdığı bu güzel bölüm ve üretim atölyesi için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Eksik işleri ve yanlışları doğrusunu ortaya koyarak düzeltecez dedik. Bu organizasyonda ve açılışta sadece siyasetçiler değil; sivil toplum örgütleri, üretim atölyelerinin ustaları, tüm okul müdürleri ve kanaat önderleri de çağrılsaydı çok daha güzel olurdu diyoruz. Birde hiç yapılamayanları biz yapacaz dedik. Bizler iktidar olduğumuzda ülkede ve ilçemizde en başta #BİRLİK ve #BERABERLİĞİ tesis edeceğiz.

Saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetimle…

Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı
Muhammet Uzuner

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner'den birlik mesajı
Yorumlar
Haber Yazılımı