Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Uzuner'den esnaf ziyareti
Haber
18 Aralık 2021 - Cumartesi 10:32
 
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Uzuner'den esnaf ziyareti
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Uzuner'den esnaf ziyareti
ARHAVİ Haberi
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Uzuner'den esnaf ziyareti

Yeniden Refah Partisi Arhavi ilçe başkanı Muhammet UZUNER, teşkilat yöneticileriyle birlikte esnaf turuna çıktı. Arhavi'de çarşıpazar gezerek esnafı ziyaret eden ve Yeniden Refah Partisi'nin genel başkanı dr. Fatih ERBAKAN'ın esnaflara göndermiş olduğu mektıupları dağıttı.

Yeniden Refah Partisi’nin, borçlanmadan ve üreterek kazanmaya yönelik bir yönetim tarzını ilke edindiğini anlatan Muhammet UZUNER “Esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, çiftçimizin, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerimizin, kısacası toplumun tüm kesimleri ve katmanlarının borç batağında yüzdüğünü hepimiz biliyoruz. Bu düzen değişmediği sürece, bu döngü de değişmeyecek. Ama biz Yeniden Refah Partisi olarak, sömürüye dayalı ekonomi düzenini değiştirmeye kararlıyız. Kendi öz kaynaklarımızı kullanmak suretiyle insanımıza iş olanakları sunmak ve kazandırmak için geliyoruz. Esnafımızın mali durumunu düzeltmek, refah seviyesini yükseltmek ve kalkındırmak için geliyoruz. İşletmelerimizi canlandırmak, üretime yönlendirmek, güçlendirmek ve büyütmek için geliyoruz. Üstelik biz bunu borçlanarak yahut borçlandırarak da yapmayacağız. Biz bu hedeflerimizin hepsine kendi öz, milli ve yerli kaynaklarımızla ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretinde işletmecilerin beklenti, talep ve görüşlerini de dinleyen Yeniden Refah Partisi Arhavi ilçe başkanı Muhammet UZUNER, “Türkiye’nin ekonomik büyüme ve gelişme kaydettiği her dönemde kesinlikle Milli Görüş’ün izleri vardır. Milli Görüş anlayışı dışındaki hiçbir yaklaşım bu ülkeyi selamete ve rahata çıkartamayacaktır. Bu kadrolar bunu geçmişte başardı, bundan sonra da başarabilecek güçtedir. Çünkü bizim yürüdüğümüz yol da bellidir, bıraktığımız iz de bellidir, tuttuğumuz söz de bellidir” dedi.
Esnaftan üye olmak isteyenleri de Yeniden Refah Partisi saflarına katan Başkan UZUNER her geçen büyüdüklerini ve güçlerine güç kattıklarını sözlerine ekledi.

 

WhatsApp Image 2021-12-18 at 09-34-56 (1) WhatsApp Image 2021-12-18 at 09-34-56 WhatsApp Image 2021-12-18 at 09-34-57 (1)WhatsApp Image 2021-12-18 at 09-34-57

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: muhammet,uzuner,arhavi,refah,partisi
Yorumlar
Haber Yazılımı