Akparti Arhavi ilçe Başkanlığından Eczacı ziyareti açıklaması
Haber
02 Ocak 2022 - Pazar 21:12
 
Akparti Arhavi ilçe Başkanlığından Eczacı ziyareti açıklaması
Akparti Arhavi ilçe Başkanlığından Eczacı ziyareti açıklaması
ARHAVİ Haberi
Akparti Arhavi ilçe Başkanlığından Eczacı ziyareti açıklaması

Yılbaşı gecesinde yapılan ziyaret tepkisi büyüyor. haber başlığıyla yayınladığımız ve Akparti arhavi ilçe başkanı Remzi Gedik ve Arhavi belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu yeni yıla Görevi başında giren polis, jandarma, sağlık ve Jandarma ekiplerini görevleri başında ziyaret ettiklerini sosyal medyadan paylaşması sonucu  bir  eczacı tarafından heryere gidildi fakat bize gelinmedi diyerek bugün sosyal medyada sitemle karşılanmıştı. O siteme cevap olarak Akparti ilçe Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak söz konusu ziyaretin o gece akparti ilçe teşkilatı tarafından yapıldığını dile getirerek fotoğraflı şekilde basın açıklaması yayınlandı. İşte basın açıklamasının metni şu şekilde

271178483_1729333423928034_5162498650457943981_n

Tarafımıza çokça gelen sorulardan dolayı Yılbaşı gecesi ziyaretimiz ile ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur.
Bilindiği üzere teşkilatımızın yaptığı çalışmalarda istişare kültürüne önem veren teşkilatımız göreve geldiği günden beri geceyi gündüze katarak çalışmalara devam etmedir. Her fırsatta da esnaflarımızı ziyaret ederek onların talep ve sorunlarına kulak veriyoruz. Vatandaşımızla yalnızca seçim günü değil önemli değil her gün bir araya geliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de güler yüz ve samimiyetle karşılanıyor ve tüm sorunları kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında elimizden geleni yapıyoruz.

Siyasi bir kuruluş olarak sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışıyor, esnafımızı önemsiyoruz. Tüm esnaflarımızla bir araya gelmeye de devam edeceğiz.Bugün Facebook ve farklı sosyal medya platformlarında yayınlanan eczane ziyareti polemiğinde isim verilmesede bu haberi üstümüze alınmıyoruz. Söz konusu gece saatlerinde nöbetçi olan eczacı arkadaşımıza uğrayarak yeni yılını kutladık. Göreve geldiğimiz ilk günden beri makam odamızın kapılarını tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açarak vatandaşlarımızın dertlerini dinledik ve çözüm yolları ürettik. Elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız kimse kalmaması için gece gündüz çalıştık. Vatandaşımıza ulaşmak için bütün iletişim kanallarımızı sonuna kadar kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz.

Gerek düzenlediğimiz istişare toplantıları, gerekse de ev, esnaf ve mahalle ziyaretleri çerçevesinde hemşerilerimizin yanında olduğumuzu çok güçlü bir şekilde hissettiriyor ve hissediyoruz.
“Vatandaşlarımız ile İç İçe Olmak, Bize Güç Veriyor” DURMAK YOLA DEVAM

Akparti ilçe teşkilatının açıklamasının ardından gözler Arhavi belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu'na çevrildi. Söz konusu eczacıya ziyarete gitmeyenin Arhavi belediye başkanı Vasfi KURDOĞLU'nun olduğu netleşmiş oldu.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Akparti Arhavi ilçe Başkanlığından Eczacı ziyareti açıklaması
Yorumlar
Haber Yazılımı