Kemalpaşada telekom şubesi açıldı
Haber
22 Haziran 2022 - Çarşamba 09:24
 
Kemalpaşada telekom şubesi açıldı
KEMALPAŞA Haberi
Kemalpaşada telekom şubesi açıldı

Türk Telekom ana bayii Lila Grup şirket bünyesinde Kemalpaşa'da hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda Kemalpaşa siyasi ve sivil toplum erkanı katıldı.

  Kemalpaşa'da hizmet veren Lila Grup;  düğün salonu, Vodafone silver bayii, Lila Fotoğrafçılık ve medya sektörü hizmetlerinin ardından Türk Telekom ana bayii hizmetini vermeye başladı. Kemalpaşa'daki ilk ana bayii olan Türk Telekom'un açılışına Kemalpaşa Kaymakamı, Belediye Başkanı, Kaçkar Gümrük Bölge Müdürü, Hopa Ticaret Odası Başkanı ve yönetimi Hopa Esnaf Odası Başkanı ve Yönetimi, GTİ İşletme Müdürü, Sarp Emniyet Amiri, Kemalpaşa İlçe Müftüsü, Gençlik ve Spor Müdürü, Özel İdare Müdürü, Sosyal Hizmetler Vakfı Müdürü, İyi Parti İlçe Başkanı, Türk Telekom Bölge Müdürü ve ekibi katılım sağladılar. 
 Açılışta konuşma yapan Lila Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Tatar "2006 yılında fotoğrafçılık sektörüyle ticaret hayatına başladık. Bu zaman zarfında işlerimizi genişleterek birçok sektörde hizmet vermeye başladık. Başarı ekip işidir, kardeşlerimizle birlikte iyi bir ekibiz. İşimizi aşkla yapıyoruz, insana insan değeri veriyoruz, çalışmayı ibadet biliyoruz. Türk Telekom son zamanlarda yapmış olduğu yatırımlarla ülkenin lider iletişim sektörlerinden biridir. Kemalpaşa'nın önemi büyüktür. Özellikle Sarp sınır kapısı nedeniyle büyük önem arz etmektedir. Yeni ilçe olan Kemalpaşa'mıza bu hizmeti getirmek bize nasip oldu. Tüm Kemalpaşa halkına hayırlı olsun. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim" dedi. 
  Açılış öncesi konuşan Kemalpaşa Kaymakamı Deniz Yıldırım " Kemalpaşa'ya yeni bir hizmetin gelmesi gurur vericidir. İnsanlarımızın ayağına bu hizmeti getiren Aydın Tatar ve kardeşlerine teşekkür ederim. İnşallah Kemalpaşa'mız için hayırlı olur. Bol kazançlar dilerim. İlçemize yeni iş yerlerinin açılması gelişmekte olduğumuzu ve geliştiğimizi gösterir "dedi. Konuşmanın ardından katılımcılarla beraber açılış kurdelesini kesildi

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kemalpaşada, telekom, şubesi, açıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı