Artvin TSO’dan Emekli Olan Personele Plaket
Haber
01 Aralık 2022 - Perşembe 11:01
 
Artvin TSO’dan Emekli Olan Personele Plaket
ARTVİN Haberi
Artvin TSO’dan Emekli Olan Personele Plaket

Artvin Ticaret ve Sanayi Odasında uzun yıllardır çalışarak emekli olan, Remziye Şimşek ve Öztürk Kalkan’a plaketleri verildi.
Artvin Ticaret ve Sanayi Odasında, 1977- 2009 yılları arasında Genel Sekreter ve Ticaret Sicil Memuru olarak çalışan ve emekli olan Remziye Şimşek ile 1985 -2014 yılları arasında Muhasebeci ve Genel Sekreterlik görevlerini sürdüren daha sonra emekli olan Öztürk Kalkan’a emeklerinden dolayı plaket takdiminde bulunuldu.
Artvin Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Gültekin, emekli olmuş olan iki personele de plaketlerini takdim etti.
Başkan Seçkin Kurt burada yaptığı konuşmasında, “ Artvin Ticaret ve Sanayi Odasında uzun yıllarca farklı görevlerde hizmet veren değerli büyüklerimiz Remziye Şimşek ve Öztürk Kalkan, yıllar önce emekli olsalar da bizlerle bağları kesilmedi. Onların tecrübeleri ve deneyimlerinden hep faydalanacağız. Kendilerine yeni hayatlarında salık ve mutluluk diliyor emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Artvin, TSO’dan, Emekli, Olan, Personele, Plaket, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı