Borçka'da polisi vuran zanlıyı linçten yine polis ve jandarma ekipleri kurtardı
Haber
05 Kasım 2022 - Cumartesi 09:26
 
Borçka'da polisi vuran zanlıyı linçten yine polis ve jandarma ekipleri kurtardı
BORÇKA Haberi
Borçka'da  polisi vuran zanlıyı linçten yine polis ve jandarma ekipleri kurtardı

Artvin’in Borçka ilçesinde polis karakoluna gelerek eşiyle münakaşa yaşadığı söyleyen şahıs, polisi vurarak yaraladı. Vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen zanlıyı yine polis ve jandarma ekipleri kurtardı.
Edinilen bilgiye göre olay ilçe karakol amirliğinde meydana geldi. Eşi ile münakaşa yaşadığını belirten şahıs müracaatta bulunmak istedi. O esnada polis memurları, şahısın belinde silah taşıdığını tespit etti.
Kendisiyle yapılan görüşme esnasında bekletildiğini iddia ederek tartışma başlatarak, belinde bulunan silah ile görevli Polis Memuru Ali Rıza Yıldıran' a ateş ederek yaraladı. Polisler tarafından yakalanan şahıs, göz altına alındı. Yaralı polis memuru hastaneye kaldırılırken durumun iyi olduğu öğrenildi.
Polis memurunu yaralayan zanlıyı linç etmek isteyen vatandaşlardan yine polis ve jandarma ekipleri kurtardı. Valilikten yapılan açıklamada ise, polis memurunu hayati tehlikesi bulunmadığını ifade ederek, şahsın herhangi bir terör örgütü bağlantısı olmadığını ifade ettiler. Konu ile ilgili ise gerekli adli tahkikata başlandığı belirtildi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Borçka'da, , polisi, vuran, zanlıyı, linçten, yine, polis, ve, jandarma, ekipleri, kurtardı,
Yorumlar
Haber Yazılımı