AnadoluJet Sabiha Gökçen’den Sefer Sayısını 2’ye Çıkarıyor
Haber
08 Haziran 2022 - Çarşamba 11:07
 
AnadoluJet Sabiha Gökçen’den Sefer Sayısını 2’ye Çıkarıyor
ARHAVİ Haberi
AnadoluJet Sabiha Gökçen’den  Sefer Sayısını 2’ye Çıkarıyor

AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen’den Rize Artvin Havalimanı’na 13 Haziran Pazartesi gününden itibaren her gün 2 sefer düzenleyecek.
Türk Hava Yolları (THY)’nin alt markası AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen’den Rize Artvin Havalimanı’na yönelik uçuş seferlerinde düzenlemeye gitti.

Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi olmak üzere İstanbul’dan Rize Artvin Havalimanına haftanın 4 günü 2 karşılıklı sefer düzenleyen AnadoluJet, 13 Haziran Pazartesi gününden itibaren Sabiha Gökçen’den Rize Artvin Havalimanı’na haftanın 7 günü karşılıklı 2 sefer gerçekleştirecek.

AnadoluJet’in sefer sayısını artırmasıyla İstanbul’dan Rize Artvin Havalimanına her gün 6sefer gerçekleştirilmiş olacak.

40 ÖNCE AREFE GÜNÜ DOLDU, 8 GÜNDÜR YENİ SEFER KONULMADI

Öte yandan Kurban Bayramı Arefesinde İstanbul’dan Rize Artvin Havalimanına olan tüm uçuşların 40 gün öncesinden 1 Haziran’da dolmasına rağmen arefe günü için 8 gündür yeni sefer açılmadı. Bayram arefesinde Rize ve Artvin'e gelmek isteyen vatandaşlar Trabzon Havalimanı'nı zoraki olarak kullanmaya yönlendirilerek mağdur edilmeye devam edilirken bu şekilde Trabzon Havalimanı'na gelecek uçakların Rize Artvin yolcusu ile doluluk oranlarına ulaşması sağlanıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AnadoluJet, Sabiha, Gökçen’den, , Sefer, Sayısını, 2’ye, Çıkarıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı