Arhavi Ak Parti'de Değişim.
Haber
28 Temmuz 2021 - Çarşamba 08:48
 
Arhavi Ak Parti'de Değişim.
Ak Parti Arhavi Gençlik Kolları Başkanı Kerem Gümüş’ün istifasının ardından boşalan Gençlik Kolları Başkanlığına Hüseyin ŞATIR atandı.
ARHAVİ Haberi
Arhavi Ak Parti'de Değişim.

Ak Parti Arhavi Gençlik Kolları Başkanı Kerem Gümüş’ün yaş sınırından dolmasının ardından boşalan Gençlik Kolları Başkanlığına Hüseyin ŞATIR atandı.

Çiçeği burnunda Arhavi Ak Parti Gençlik Kolları Yeni Başkan Hüseyin ŞATIR yaptığı açıklamada “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan Ak parti'ye gönül vermiş biri olarak yürüdüğüm bu kutlu dava yolunda Ak Parti Arhavi Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayım. Bu uğurda gece gündüz çalışan, yorulma nedir bilmeyen, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan ana kademe ile omuz omuza çalışacak bir kardeşiniz olarak bu Ak Dava'ya hizmet edecek olmam benim için bir gurur vesilesidir. Bu göreve beni layık gören Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Artvin Milletvekilim E.Erkan BALTA, İl Başkanım Sayın Fatih TAHTALI, ilçe başkanım Remzi GEDİK ve İl Gençlik Kolları Başkanım Doğukan İSLAMOĞLU 'e birlikte yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma geçmiş dönem görev yapan gençlik kolları başkanlarım Kerem GÜMÜŞ ve Semih FİLİZKIRAN'a gayretlerinden ötürü teşekkür ederim Allah mahçup etmesin ” ” dedi.

 

222

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arhavi,akparti,değişim
Yorumlar
Haber Yazılımı