Arhavi Atatürkçü düşünce derneği fitre duyurusu
Haber
19 Nisan 2022 - Salı 11:05
 
Arhavi Atatürkçü düşünce derneği fitre duyurusu
ARHAVİ Haberi
Arhavi Atatürkçü düşünce derneği fitre duyurusu

 Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı Emine Hekimoğlu Ramazan ayında verilen fitre, fidye ve zekatları  derneklerine  bağışlamalarını isteyerek şunları söyledi.  

 “Ramazan  ayı  nefsimize hakim olduğumuz, açı, açlığı daha iyi anladığımız,  yardımlaşmayı  ve paylaşmayı  daha yoğun  yaşadığımız  kıymetli günlerimizdir. Geldi ,geliyor derken yarıyı geçtik ve Ramazan Bayramı’na da  yaklaştık. 

Bayramlar dostlukların , kardeşliklerin, arkadaşlıkların  pekiştiği , akrabaların   bir araya geldiği, özlediğimiz  zamanlardır. Ramazan Bayramı öncesi de, yakınlarımızdan başlayarak ihtiyaç sahiplerine  fitreler veririz. Bu noktada siz değerli dostlarımıza söyleyeceklerimiz var. Şöyle ki;

     ”Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.”diyen Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini, görüş ve düşüncelerini savunan Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubemiz; Atatürk’e , Atatürkçülüğe  inanan  üyelerimiz ve gönül dostlarımızla birlikte  gönülden çalışarak,  bugüne değin 300’e yakın  öğrenciye  eğitim bursu verdi ve vermeye devam ediyor. Bunları yardm sever,  erdemli  insanların  destekleriyle yapmaktayız. Bundan dolayıdır ki, Ramazan ayında verdiğiniz fitreleri, zekatları ya da  sizlerin adlandırdığı yardımları makbuz karşılığı derneğimize  ya da,

Derneğimizin  İŞ BNK ŞB.

HESAP NO /IBAN: 9110-0461345

TR74 0006 4000 0019 1100 4613 45  no’lu burs hesabımıza yatırabileceğinizi ilginize ve bilginize sunarken; katkılarınız için de şimdiden öğrencilerimiz adına teşekkürler ediyorum.   
     Bu vesile ile tüm müslüman aleminin yaklaşan Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözü çerçevesinde “Ben değil, biz” diyerek  huzurlu aydınlık yarınlarda buluşmak ümidiyle sağlık ve esenlikler diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.                           

Kaynak: Editör:
Etiketler: Arhavi, Atatürkçü, düşünce, derneği, fitre, duyurusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı