Arhavi belediyesinde vip kadro torpili tepki çekti
Haber
08 Kasım 2022 - Salı 09:34
 
Arhavi belediyesinde vip kadro torpili tepki çekti
ARHAVİ Haberi
Arhavi belediyesinde vip kadro torpili tepki çekti

Arhavi belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu 31 mart 2019 da devir aldığı belediyede yeni olarak işe aldığı sözleşmeli olarak teşeron şirketinde çalışan bir kişiye kadro vermesi tepkilere neden oldu.
Ekim ayında meclis gündemine taşınan bu olay neticesinde Ak parti meclis üyelerinin bu olaya karşı çıktığı belediye de şuan yolsuzluk davasıyla soruşturmanın devam ettiği bu süreçte acele olarak kadro verilmesinin uygun olmadığını dile getirmesine rağmen başkanın kadro verdiği görüldü. Söz konusu personelin kadro işlemlerinin tamamlanması için bakanlığa gönderildiği gelen bilgiler arasında.Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun Ekim ayı meclis toplantısındaki tutanaklarda yer alan konuşmasında şunları söyledi; Başkan ; arkadaşlar gündemin son maddesi toplantının başında gündeme aldığımız Ak Parti meclis grubunun önergesidir. Önergede, belediyemizde devam eden soruşturma nedeniyle kadroya geçirilmesi düşünülen personel alımlarının soruşturma sonrasına bırakılmasını talep etmektedirler. Konu ile ilgili bu süreçte bir adet personelimiz tam zamanlı sözleşmeli kadroya geçirilmiş olup, soruşturma sürecinin sonuna kadar kurum içerisinden herhangi bir personelin kadroya geçirilmesini düşünmüyoruz. Başkan arkadaşlar gündemimizde görüşülecek konular bitmiştir. 02.11.2022 Çarşamba günü saat 13.00’de toplanmak üzere oturumu kapatıyorum dedi.
Arhavi Belediye Personelleri bu durumdan rahatsız.
Belediye taşeron çalışanlarının bazıları yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi. 7-8 yıldır kadro bekliyoruz bizim günahımız ne, insanları bir eşya gibi kullanıp şimdi kapının önüne bırakmak hangi vicdana sığar.Belediye başkanımıza sesleniyoruz ya hepimize kadro verin yada hiç vermeyin eşit olun bizde buranın çocuklarıyız ayrım yapmayın dedi
Kaynak: Editör:
Etiketler: Arhavi, belediyesinde, vip, kadro, torpili, tepki, çekti,
Yorumlar
Haber Yazılımı