Arhavi'de Bir inşaat soyuldu 80 bin lira değerinde kablo çalındı
Haber
22 Ocak 2022 - Cumartesi 21:25
 
Arhavi'de Bir inşaat soyuldu 80 bin lira değerinde kablo çalındı
Arhavi'de Bir inşaat soyuldu 80 bin lira değerinde kablo çalındı
ARHAVİ Haberi
Arhavi'de Bir inşaat soyuldu 80 bin lira değerinde kablo çalındı

Arhavi Boğaz içi mahallesi Doktor Cemal Kazancı Cadesinde inşaatı devam eden Boğaz Kule Konut yapı kopertifinde dün gece bir grup hırsız binanın işlenmiş Ana Elektrik Bakır kablolarını dıvardan sökerek çaldılar.

Hırsızlar gecenin karanlığından yararlanarak kayıplara karışırken, hırsızların yakalanması için başlatılan çalışma devam ediyor. Hırsızın başına ödül koydu

 

“BU HIRSIZLARI BULANA 10 BİN TL PARA VERECEĞİM”

İnşaatı soyarak kendilerini zarara uğratan hırsızların yakalanması için ortaya ödül koyan Önder , konuşmasına şöyle devam etti: “llah çalanları Çaldıkları Elektrik akımına kaparak helak etsin inşallah. İnsanların ekmeğinden kesip, taksit ödeyerek bir sıcak yuva sahibi olmak için büyük emeklerle yaptıkları malzemeyi çakmak alcaklıktır, Onlarca insanin hakkı size geçti Ey Hırsızlar, Şerefsiz alçaklar. Ben sizi bulacam .asla kaçamazsınız bilesiniz . Hırsızları kim yakalatırsa 10.000 tl para ile ödüllendireceğim.

Burdan ,Hopa'ya ,Trabzon'a kadar tüm bakır ve demir alan Hurdacı ve bu işi yapanlara da sesleniyorum, bu alçaklar malzemeyi satmaya gelince, (büyük ihtimalle eritip getirecekler ne olur ınsanlık adına en yakın Emniyete ve bize bildirin. Biz Emniyette şikayette bulunduk ,tüm Mobese kameraları dahil incelenmektedir.

Şüphelendiğiniz kimseler varsa sizden rica ediyorum bize bilgi verin kardeşlerim. Bu zor zamanda herşeyin % 300 arttığı bir dönemde başkasının malını hemde binada işlenmiş malzemeyi kesip ,alıp çalıp götürmek akıl alır gibi değildir. İnşaatlerde herkes güvenliğini iki katına çıkarsın. Ben artık ekibimle pusuda bekliyorum. Birde devlet büyüklerimizden Hırsızlık yapanın kesinlikle en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Ön kapıdan girip arka kapıdan asla çıkmaması lazım.. Alın teri en kutsal değerdir. Allah'u Teala dahi kıyamet günü Hırsız ve Borçlu olanlari asla affetmeyecektir.

WhatsApp Image 2022-01-22 at 17-27-41 (2) WhatsApp Image 2022-01-22 at 17-27-42 (1) WhatsApp Image 2022-01-22 at 17-27-42 (2)

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arhavi,soygun,hırsız
Yorumlar
Haber Yazılımı