Arhavi'de Gelinlik hayali gerçek oldu.
Haber
08 Kasım 2021 - Pazartesi 16:49
 
Arhavi'de Gelinlik hayali gerçek oldu.
ARHAVİ Haberi
Arhavi'de Gelinlik hayali gerçek oldu.

Gelinlik hayali gerçek oldu.

Artvin Arhavi ilçesinde yaşayan çiftlerin hayalini arkadaşları gerçekleştirdi.5 yıl önce severek evlenip 2 çocuk dünyaya getiren çift maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamamışlardı.

‘İyi ki varsınız güzel insanlar’

Gelinlik giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Songül İNCE, “Mutluyum, sevdiklerimleyim. Arkadaşlarım yanımda. Annem Babam hepsi çok mutlu oldular Hayalim gerçekleşiyor. Herkesi seviyorum. Dünyayı hep seviyorum. İyi ki varsınız güzel insanlar" diye konuştu.

‘Yıllardır gelinlik hayali vardı’

Gelinin isteğini yerine getirmenin mutluluğunu Arkadaşları "Yıllardır beyaz bir gelinlik giymek için hayali vardı. Belki bunu bir süre geciktirdik. Pandemide araya girmişti süreç iyice uzadı çok. Bunu bir an önce gerçekleştirmek istedik. Bugün sevdiklerimizle hep beraber birlikteyiz. Çok mutluyuz. O arzusunu yerine getirdik. Bütün özel çocuklarımızın bütün sevdiklerimizle beraberiz. Arkadaşlarımızın duygularını olması gerektiği gibi yapmalıyız. Çünkü onların hisleri, duyguları var. İnsanın kalbi çok acıyor. O yüzden biz elimizden geleni yapmaya çalıştık.

Düğün fotoğraflarını anne ve babasına memleketi orduya gönderdi.Kızın annesi ve babası çok mutlu olurken yaptığı açıklama’da  Evimizde bir kanatsız melek var. O kadar güzel bir kız ki, iyi ki benim kızım, iyi ki annesiyim. Çok mutluyum" dedi. Baba Mustafa YILMAZ’ da kızının hayalini gerçekleştirdikleri için çok sevinçli olduklarını dile getirdi.

WhatsApp Image 2021-11-08 at 16-45-45 WhatsApp Image 2021-11-08 at 16-45-22 WhatsApp Image 2021-11-08 at 16-45-23 (1) WhatsApp Image 2021-11-08 at 16-46-46 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Arhavi'de Gelinlik hayali gerçek oldu.
Yorumlar
Haber Yazılımı