Arhavi'de Okuyan 26 yaşındaki Eylem vefat haberi sevenlerini yasa boğdu
Haber
02 Aralık 2021 - Perşembe 15:05
 
Arhavi'de Okuyan 26 yaşındaki Eylem vefat haberi sevenlerini yasa boğdu
Artvin’de yaşayan 26 yaşındaki Eylem Yıldız’a göğüs ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede lösemi tanısı konuldu. 5 gün sonra ise koronavirüse yakalanan genç kadın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Artvin'in Borçka ilçesi Aralık köyünde yaşayan ve Çoruh Üniversitesi yönetici asistanlığı...
ARHAVİ Haberi
Arhavi'de Okuyan  26 yaşındaki Eylem vefat haberi sevenlerini yasa boğdu

Artvin'in Borçka ilçesi Aralık köyünde yaşayan ve Çoruh Üniversitesi yönetici asistanlığı mezunu 26 yaşındaki Eylem Yıldız, göğüs ağrısı nedeniyle ambulansla Borçka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bir turizm tesisinde çalışan genç kadın, durumu ağırlaşınca Kars'a sevk edilerek, Kafkas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastanedeki tetkikler sonrası lösemi tanısı konulan Yıldız, 5 gün sonra yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.
 
Hem lösemi tanısı konulan hem de korona virüs testi pozitif çıkan genç kadın, buradan da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisinin devam ettiği süreçte durumu ağırlaşan Yıldız yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Arhavini Sesi ailesi olarak Allahtan Rahmet Ailesine Başsağılı dileriz.
das
 
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: 5 gün arayla önce Lösemi ardından Covid teşhisi konulmuştu! 26 yaşındaki Eylem'den kötü haber
Yorumlar
Haber Yazılımı