Arhavi Şoförler Odası Başkanı yeniden Yaşar Kocaman Oldu.
Haber
09 Şubat 2022 - Çarşamba 16:31
 
Arhavi Şoförler Odası Başkanı yeniden Yaşar Kocaman Oldu.
ARHAVİ Haberi
Arhavi Şoförler Odası Başkanı yeniden Yaşar Kocaman Oldu.

Arhavi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Kaytılıma Arhavi belediye başkanı Vasfi kurdoğlu,Akparti ilçe başkanı Remzi GEDİK, Mhp ilçe başkanı Adil Hatinoğlu, stk başkanları vatandaşlar ve üyeler katıldı.Tek listenin ve adayın girdiği seçimde,  yeniden Yaşar Kocaman başkan seçildi.

Genel kurul sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan Yaşar KOCAMAN, ''görevde olduğumuz süre boyunca çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen öncelikle şoför arkadaşlarımıza, STK temsilcilerimize ve esnaflarımıza çok teşekkür ederiz.

Bizler şoför arkadaşlar olarak birbirimize her zaman yardıma koşan meslek erbaplarıyız. Her işin zorlukları var; bizim işimizin de zor ve riskli tarafları var, bizler dostlukları pekiştiren, kavuşmaları sağlayan bir meslek yapıyoruz. Bugüne kadar sizlere elimizden geldiği kadarıyla hizmet ettik, hizmet etmeye çalıştık. Bu saatten sonra da aynı şekilde aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz . Genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran misafirlerimize çok teşekkür ediyor seçimimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum'' dedi.

Arhavi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim kurulu listesi şöyle

et

WhatsApp Image 2022-02-09 at 19-08-27

WhatsApp Image 2022-02-09 at 16-30-35

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arhavi,şöförler,odası,başkanı,yaşar,kocaman
Yorumlar
Haber Yazılımı