Artvin Çoruhspor Arhavispor Kozlarını paylaşacak
Haber
09 Aralık 2021 - Perşembe 12:35
 
Artvin Çoruhspor Arhavispor Kozlarını paylaşacak
Artvin Çoruhspor Arhavispor Kozlarını paylaşacak
ARHAVİ Haberi
Artvin Çoruhspor Arhavispor Kozlarını paylaşacak

Bal Ligi 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Arhavi spor da yüzler gülüyor. Ligde ligin 6 inci haftasında sahasında Erzurum 1.Ocağı 1 - 0 lık skorla devirerek namağlup olarak yoluna devam ediyor. Sarı - Siyahlılar ortaya koyduğu futbolla gelecek haftalar adına taraftarlarına umut verdi. Ligin 7 haftasında


BAŞKAN YÜCEL SATIRAL RAKiP BiZi iLGiLENDiRMiYOR  HEDEFiMiZ iÇiN GALiP GELMELiYiZ .. 

deplasmanda Artvin Çoruh sporla Karşılaşacak olan Arhavi spor da gülen taraf kim olacak. Artvin terbisinde iki güzide takımın mücadelesi dostluk havasında geçeğini ifade eden yöneticiler hak eden kazansın dediler Deplasmanda Artvin Çoruh spor ile karşılaşacak olan Arhavipor bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kulüp başkanı Yücel Satıra!, Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini hatırlatan Satıral, takım olarak bu yolda tüm engelleri aşmak zorundayız. Her maça 3 puan için çıktığımız için rakiplerin durumu biz ilgilendirmiyor. Onların değil, bizim ne yapacağımız önemli diye konuştu.

ARHAVİSPOR DA KAPTAN BURHAN ŞAHİN ŞOKU..

Oynadığı futbolla ve attığı gollerle rakip kalelilerin

filelerini havalandıran Kaptan Burhan Şahin antre manda sakatlanması derbi maçı öncesi moralleri bozdu. Ligin gol kralı olan kaptan Şahin e nazara geldi dediler Sahalardan yak aşık 1,5 ay uzak kalacak olan kaptana geçmiş olsun diyoruz..

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Artvin Çoruhspor Arhavispor Kozlarını paylaşacak
Yorumlar
Haber Yazılımı