Artvin "Ev Pansiyonculuğu" ve "Kişisel Gelişim" Projesi için Turizm Bakanlığından eğitim talebinde bulundular
Haber
07 Nisan 2022 - Perşembe 21:50
 
Artvin "Ev Pansiyonculuğu" ve "Kişisel Gelişim" Projesi için Turizm Bakanlığından eğitim talebinde bulundular
- Haberi
Artvin

İşletmelere Eğitim Talebinde Bulundular

Artvin’de turizmin gelişmesine katkı sağlayacak olan "Ev Pansiyonculuğu" ve "Kişisel Gelişim" Projesi için Turizm Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Dairesi' nden eğitim talebinde bulundular.  

AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, turizm alanında yetişmiş eleman açığını gidermek ve kırsal turizmin Artvin’de bilinçli bir şekilde gelişmesini sağlamak amacıyla İl Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ve Artvin Kadın Girişimciler Turizm Geliştirme ve İşletme Kooperatifi iş birliğiyle hazırlanan "Ev Pansiyonculuğu" ve "Kişisel Gelişim" Projesi için Turizm Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Dairesi' nden eğitim talebinde bulunduklarını ifade etti.  

Balta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bulundukları eğitim talebine istinaden “Turizmde doğal güzellikler kadar, konaklama, yeme-içme gibi alanlarda kaliteli hizmette bir yörenin öne çıkmasında önemli faktörlerden biridir. 

Artvin'deki işletmelere eğitim verilerek, ilimizde turizmin gelişmesine katkı sağlayacak projenin hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Artvin, "Ev, Pansiyonculuğu", ve, "Kişisel, Gelişim", Projesi, için, Turizm, Bakanlığından, eğitim, talebinde, bulundular, , ,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Artvin
Artvin
Yorumlar
Haber Yazılımı