Artvin Ticaret ve Sanayi Odası'nda Seçkin Kurt başkanlığa yeniden adaylığını açıkladı
Haber
09 Eylül 2022 - Cuma 21:35
 
Artvin Ticaret ve Sanayi Odası'nda Seçkin Kurt başkanlığa yeniden adaylığını açıkladı
ARTVİN Haberi
Artvin Ticaret ve Sanayi Odası'nda Seçkin Kurt başkanlığa yeniden adaylığını açıkladı

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ARTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt ekim ayında gerçekleştirilecek olağan kongrede göreve tekrar aday olduğunu açıkladı.

Kurt, Artvin Ticaret ve Sanayi Odasında meclis başkanı İrfan Yıldırım ve bazı yönetim kurulu üyeleri katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Görevde bulundukları 4 yıllık süreç içinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Kurt, görev sürelerinin dolacak olması nedeniyle tüzük gereği yönetim kurulu olarak 8 Ekim 2022 seçim kararı aldıklarını söyledi.

Yapılacak seçimde yeni den aday olacağını kaydeden Kurt, "Biz yeniden adayız. Artvin'in gelişimi noktası bizde önemli katkılar sunabiliriz diyen başka arkadaşlarımız da varsa önümüzdeki zaman zarfı içinde, aday olarak bu hizmet yarışına katılabilirler. 8 Ekim 2022 tarihinde Artvin Ticaret ve Sanayi Odasının seçimleri olacaktır. Buradan da aday olacak başka arkadaşlar var ise onlara da duyuruyoruz" dedi.

Göreve geldikten sonra hizmet kalitesini artırarak akredite oda olduklarını kaydeden Kurt, 700'e yakın aktif üyelerinin olduğunu kaydetti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşanan salgın ve sonrasındaki ekonomik sıkıntılara rağmen üyelerine en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını anlatan Kurt, "Odalar olarak çok zor bir dönemden geçtik. Arkadaşlarımızın iyi gününde, kötü gününde yapabildiğimiz kadar yanında olmaya çalıştık. Oda olarak lobi kuruluşuyuz. Yerelde, kamu ve yerel siyasetle, genelde de iktidarla üyelerimiz arasında bir köprü kurarak yasal çerçeveler içinde üyelerimizin lehine çalışmalar yapmaya çalıştık. Seçimlerde de adayız ne kadar başarılı olduğumuza da üyelerimiz karar verecek" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun 19 Eylül’de Artvin'e gelerek bir dizi temaslarda bulunacağını belirten Kurt, "TOBB’un eğitim destekleriyle Artvin'de bir okul yaptırdık. Katılımcılarla birlikte yaptırılan okulun açılışını yapacağız. Herkesi bu açılışımıza da davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Artvin, Ticaret, ve, Sanayi, Odası'nda, Seçkin, Kurt, başkanlığa, yeniden, adaylığını, açıkladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı