Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi resim yarışması
Haber
14 Kasım 2022 - Pazartesi 10:29
 
Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi resim yarışması
ARHAVİ Haberi
Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi resim yarışması

Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi düzenlediği “Atatürk Sevgisi” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere 10 Kasım Günü Saat:14:00’de Belediye Nikah Salonu’nda ödüllerini verdi. Ödül törenine Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu, Milli Eğitim Md.Aytaç Akgümüş, Milli Eğitim Şb. Md. Süleyman Güney, Hacılar Okulu Md. Hasan Gölcüklü, MNG İlkokulu Md. Cavit keresteci, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ödül töreninde başkan Emine Hekimoğlu 10 Kasım ile ilgili şu açıklamayı yaptı. “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrılışının 84.Yılı’nda saygıyla, rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz. Atatürk sadece bir başkomutan, bir antiemperyalist, bir tam bağımsızlıkçı, bir Cumhurbaşkanı, bir devrimci, bir başöğretmen, bir düşünür, bir yazar, bir gazeteci, bir aydın, bir yurtsever, bir dil bilimci, bir tarihçi, bir emekçi, bir köylü, bir sanayici, bir ziraatçi, bir örgütçü değil bizim için, hepsi ve daha fazlası, bir ÜST İNSAN...Arıyoruz çünkü; Atatürk Yolu'nun, KEMALİZM' in, ne kadar doğru ve geleceğimize de ışık tutan bir ideoloji olduğunu yaşayarak gördük. Sarı saçlarını, mavi gözlerini, karizmasını da sevdik elbet, ama asıl O'nun fikirlerini sevdik, devrimciliğini sevdik, sarsılmaz iradesini sevdik, vatandan başka aşk milletten başka sevgili bilmeyişini sevdik. Atatürk' ü biz, ANLADIĞIMIZ için sevdik. Yaptıklarını nasıl görebildiğine, o koşullarda nasıl başarabildiğine, inancına, direncine, kararlılığına şaşarak sevdik. O nedenledir ki ADD olarak Atatürk'ün düşüncelerini, görüşlerini, fikirlerini, duygularını yaşatmaya, unutturmamaya ve yaymaya çalıştığımız etkinliklerimizden biri olan resim, şiir ve kompozisyon yarışmamıza katılan, dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.
Yarışmamıza destek olan Kaymakamlığa, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Belediye Başkanlığına, yarışmaya katılan öğrenci ve öğretmenlerimize; ödüllerimize destek olan Moni Kırtasiye'ye, Velioğlu Kırtasiye'ye, Oyuncak Dünyası'na ve Muzaffer Özkazanç'a çok teşekkür ediyoruz.
"ATATÜRK SEVGİSİ" konulu yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimiz:
Kaynak: Editör:
Etiketler: Atatürkçü, Düşünce, Derneği, Arhavi, Şubesi, resim, yarışması,
Yorumlar
Haber Yazılımı