Coşkun Hekimoğlu Sessizliğini Bozdu
Haber
22 Mart 2022 - Salı 05:27
 
Coşkun Hekimoğlu Sessizliğini Bozdu
ARHAVİ Haberi
Coşkun Hekimoğlu Sessizliğini Bozdu

19 martta Halkımıza Hesap Veriyoruz İktidara Geliyoruz sloganıyla hesap verme  etkinliği kapsamında Arhavi Belediyesinin 3 yıl içerisinde yaptığı hizmetlerin sunumunda belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu geçmiş dönemle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.Yapılan toplantıda geçmiş dönem belediye başkanı Coşkun HEKİMOĞLU’na yüklenen Vasfi Kurdoğlu ’ya bir yanıt’ ta Coşkun Hekimoğlu’ndan geldi.Hekimoğlu yaptığı Konuşmasında şunları söyledi;

 Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımı zorlu müsabakaların ardından 1. Lige yükselttik Arhavi’yi tüm Türkiye’ye hatta tüm dünyaya adını duyurduk. Arhavi’de Bunları muhalefet hiç demiyor fakat kulübe gelen ne olduğu belli olmayan borcu itiraz bile etmeden bilerek isteyerek haciz yaptırıp mağdur rolü oynanıyor. Bu Alacakların hepsi davalıktır. İş aydınlanana kadar itiraz edilseydi mahkemeye çıksaydı neden bunları yapmadılar çünkü amaç farklı. Ben Rahmetli Musa Ulutaş’tan görevi devir aldığımda bütün işyerlerimiz dükkanlarımız haczedildi. Ama hiçbir zaman bu borçların arkasına sığınıp mağdur rolü oynamadım.

VOLEYBOL MAÇLARINDA ŞUANKİ BELEDİYE YÖNETİMiDE BİZLEYDİ

Şu anda mevcut Belediye’de meclis üyeliği yapan Mustafa Kemal Tatar Beyin ikizlerimizde bizim takımdaydı Arhavi’de ciddi anlamda sporcu yetişti süperlig de oynuyorlar. Bakınız biz bütün alanlarda tanıtım, eğitim, kültür faaliyetleri yaparken insana yatırım yaptık. Bugün sosyal belediyecilik insana yatırım demektir. Aynı zamanda insana yatırım yaparken onları eğitirken özelliklerini yeteneklerini ortaya çıkarırken aynı zamanda bölgenizi tanıtıyorsunuz turizmi faaliyetleri yani açıkçası biz bu faaliyetleri hep esnafımız kazansın diye yaptık. Ama görüyorsunuz hiçbir şey yapmayan bir belediye var şu anda 3 yılda hangi etkinliği yaptı yayınlasın görelim. Voleybol takımımız Fenerbahçe’de Galatasaray’da maç oynarken hepiniz alkış tutuyordunuz yanımızdaydınız göreve devir aldığınızda hiç mi sorumluluğumuz olmadı çözüm yolunda neden beraber olmadık. Diğer işlerde devam ediyor bunda neden etmiyor

VOLEYBOLA 4 MİLYON FUTBOLA 2 MİLYON AYIRACAĞIZ DEMİŞTİLER HALKI KANDIRDILAR

İcraat yapamadıklarından hala mazeret uyduruyorlar Bunu başta söylemiştim Her şey ortada iken , örneğin seçim çalışmalarında voleybola 4 milyon, futbol a 2 milyon kaynak ayırdıklarını ve diğer sosyal ve kültürel vaatleri varken şimdi bu işleri ortada bırakıp çözümsüzlüğü yarattılar.  İnsanlara umut olup umutsuzluğu oynadılar. İnsanları kandırdılar.

7 MİLYONA YAKIN BORÇLA 2009 DA BELEDİYEYİ DEVİR ALDIK

Aslında olmayan bir belediyeyi devir aldık araçları eski makineleri eski 40 50 yıllık araçlar çalışmaz vaziyette mazot ve yedek parça alamayacak kadar itibarı yoktu belediyenin bunları kimse bilmiyor mu? Geçmiş dönemden kayıp Devletimizin belediyemizin BMC kamyonu vardı bu hala daha bulunamadı Buhar oldu bunu hesabını versinler.10 yıl içerisinde neler yapıldı neden bahsetmiyorlar 11milyon 690 bin TL lik 26 kalem araç gereç hizmet aracı makine otobüs kazandırmışmışız ve belediyeyi kaybettiğimizde ‘de 6 milyon alacak vardı.

6 MİLYON ALACAK DEVRETTİK

6 milyon çeşitli kalemlerde alacak devrettik. Piyasa borçlarımızın iki katından fazla bunları neden konuşmuyorlar.

4 MİLYON PARA AFET İÇİN VERİLDİ

Vaatlerini yerine getiremediler.  Afet için gelen kaynağı afet bölgesine yaraları sarmak için kullanmak gerekir.

PERSONELİN YARISININ İKRAMİYE MAAŞ ALACAKLARINI BİLE BEN ÖDEDİM

10 yıllık bir yönetimimde hiçbir personelin borcunu bırakmadım maaşlarını tıkır tıkır ödedik ve belediyeyi teslim ederken de personelimizin hiçbir maaşı bizde kalmadı hepsi ödendi.

28 KM yol 268 DÖNÜM CADDE SOKAKLARA PARKE YAPTIK

Bu hizmetleri biz hiç kimseden katkı payı almadan yaptık ama görüyorum ki katkı payı alıyorlar şimdi vatandaştan katkı payı alıyorlar.

BİZ GEÇMİŞ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARIN ALEHİNDE KONUŞMADIK KONUŞTURMADIK

Geçmiş dönem belediye başkanı rahmetli Musa Ulutaş ile 2 dönem seçimlerde yarıştık. Fakat her zaman Birlikte fikirlerimizi ortaya koyarak yarıştık memlekete hizmet için ama hiçbir zaman konuşmadık konuşturmadık çünkü aynı memleketin insanıyız.

CENAZE ARABAMIZ BİLE YOKTU

2009’ yılında cenazemizi cami önünden mezarlığa götürecek aracımız yoktu şu anda 3 tane cenaze aracı teslim ettik. Cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak başlatan Artvin’de tek belediye Arhavi belediyesiydi.

MAKAM ARABASI BELEDİYE BAŞKANININ NAMUSUDUR

İtiraz edilmeyen borçlar nedeniyle belediyemize hacizler geldi neden yapıldığı belli avukatların işgüzarlığı oldu nereden para alabiliriz diye denediler itiraz etmediler haciz işlemi gerçekleşti. Dolasıyla haciz işlemi kesinleştiğinde makam arabasını haczettir ipte vinçle arabaya koydurup sallandırmaktan başka çözümüz yok muydu avukatlar defalarca aradılar. İcra müdürü defalarca makamınıza geldi. Şimdi kalkmış bize namusunu temizle diyor belediye başkanının makam arabası namusu değilimdir?  Neden namusunuzu temizlemediniz bugün bu arabanın vinçte sallanmasının sebebi biz değiliz. Bu makam aracı neden yürütülerek getirilmedi sallandırılarak getirildi amacınız nedir Aklı sıra bizi zor duruma bırakmak için yapılmış bir siyasi şovdur. Doğru siyaset doğru işleri yapmaktan geçer Burada bunu anlıyoruz ki Seçim öncesinde pembe kaldırım yaparak insanları kaldıramazsınız.  Belediyecilik sadece beton yol, kaldırım yapmak değildir, daha önemlisi insana yatırım yapmaktır. Bizim dönemimiz ile bu dönemin farkını saygıdeğer Halkımız açık bir şekilde görmektedir. Bu haliyle hedeflerinden uzaklaşmış küçülen bir Arhavi üzüntü vericidir. Biz arkadaşlarımızla birlikte kulüp teki görevimizin başındayız. Hem küçülerek kendi bölgemizdeki gençlerimizle voleybol da lig de devam ederken hem de hesaplarla ilgileniyoruz. Avukatımız ile gereken takip ve itirazlarınızı yapıyoruz. Belediyemiz ile de bu konuda talep ettikleri kadar iletişim halindeyiz. 

YAPAMIYORSAN DEVİR EDECEKSİN

İnsanlara umut oldunuz şimdi umutsuzluğu oynamayın yapamıyorsanız devredeceksiniz. Belediye’nin kamu borcunu lanse edipte içini dışını yemişler diyorsunuz. Ben her şeyi Arhavi için yaptım bunu halkım çok iyi biliyor Benim bu sosyal belediyeciliğe yaptığım masrafları bana usulsüz haciz ettiler haksız çıktılar.Görevinizin başındayız. Ancak kendilerinin görevini bizim yapmamız mümkün değil. Zamanı gelince geleceğiz, kimsenin endişesi olmasın. Geçmişten geleceğe sorumluluğumuzu bilerek milletimizin hizmetindeyiz. Memleketim ile ilgili her konuda açıklama yapmak üzere yakında bir tv programı yapacağım hepinizi saygı sevgiyle selamlıyorum.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Coşkun, Hekimoğlu, Sessizliğini, Bozdu,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı