Dr. İsrafil Kışla'dan Arhavi Ziyareti
Haber
23 Mayıs 2021 - Pazar 19:04
 
Dr. İsrafil Kışla'dan Arhavi Ziyareti
Dr. İsrafil Kışla'dan Arhavi Ziyareti.
ARHAVİ Haberi
Dr. İsrafil Kışla'dan Arhavi Ziyareti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, beraberinde AK Parti Artvin İl Başkanı Müh Fatih Tahtalı ve AK Parti Artvin İl Yönetim Kurulu üyeleriyle, AK Parti Arhavi teşkilatı mensuplarıyla birlikte İstişare toplantısına katıldı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla İstişare toplantısından sonra Kamilet Vadisi, Dikyamaç yaşam müzesi ile çifte köprü, bölgesinde incelemelerde bulundu.
Burada vatandaşları yerinde ziyaret eden  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla bölge sorunları hakkında bilgi aldı ve beraberindekilerle ihtiyaçlarî yerinde tespit etti.
Arhavi'deki ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Başdanışman Dr. İsrafil Kışla’ya AK Parti Artvin İl Başkanı Müh. Fatih Tahtalı, AK Parti Artvin İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik, Artvin İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu'yla birlikte AK Parti Arhavi İlçe Teşkilat mensupları eşlik etti.
Dr. İsrafil Kışla ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ‘’Arhavi'nin vizyonunun gelecek dönemlerde çok iyi yerlere geleceğini şimdiden görüyoruz. Arhavi ve bölge için önemli gelişmeler önümüzdeki süreçte olacak. Bu gelişmeleri de Arhavi halkı ile paylaşacağız’’. Dedi
189919724_2253369751463933_8197213239295291527_n
1
2
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: dr,israfil,kışla,arhavi,ziyareti
Yorumlar
Haber Yazılımı