Düşen kaya parçaları işletmeyi harabeye çevirdi.
Haber
23 Aralık 2021 - Perşembe 19:21
 
Düşen kaya parçaları işletmeyi harabeye çevirdi.
Düşen kaya parçaları işletmeyi harabeye çevirdi.
ARHAVİ Haberi
Düşen kaya parçaları işletmeyi harabeye çevirdi.

İlçemiz Ortacalar yolu üzerinde bulunan bir işletmeye bir aracın çarpması sonucu yukarıdan kopan kaya parçaları düştü, olayda şans eseri yaralanan olmazken işletmede maddi hasar meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, Ortacalar yolu üzerindeki işletmeye önceki gece saatlerinde bir kaya parçaları düştü. Düşen kaya parçaları işletmeyi harabeye çevirdi. Olayda şans eseri yaralanan olmazken büyük maddi hasar meydana geldi.
Sabah dükkana gelen  işletme sahibi "Heyelan ya da deprem oldu sandık Işıkları yakınca taşı gördük ve şaşırdık kaldık. Okadar taş parçaları çatıyı param parça ederek içeri kadar girmiş işletmenin bölümü harabeye döndü ancak şans eseri yaralanan ya da daha büyük bir acı yaşamadık" Fakat oradan dönen araç o kayalara çarpmış hiçmi dikkat etmemiş en azından bize gelir özür dileyebilirdi. ama bunu yerine kaçmayı tercih etti. Ya canımıza birşey olsaydı yaralansaydık kötü şeyler olabilirdi.Gece saatlerinde alkol alan kişilerin mekanı oldu burası arabada uçabilirdi. Yetkililerinde burası ile ilgili gerekli önlemlerin alınmasını istiyorum. dedi.

 

WhatsApp Image 2021-12-23 at 10-22-36 WhatsApp Image 2021-12-23 at 10-22-38 WhatsApp Image 2021-12-23 at 10-22-39

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Düşen kaya parçaları işletmeyi harabeye çevirdi.
Yorumlar
Haber Yazılımı