RİZE - ARTVİN HAVALİMANI'NIN AÇILIŞ SAATİ BELLİ OLDU
Haber
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 21:11
 
RİZE - ARTVİN HAVALİMANI'NIN AÇILIŞ SAATİ BELLİ OLDU
Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışını gerçekleştirmek üzere 14 Mayıs Cumartesi günü Rize’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programında değişiklik olduğu öğrenildi.
- Haberi
RİZE - ARTVİN HAVALİMANI'NIN AÇILIŞ SAATİ BELLİ OLDU

Türkiye'deki 2., Dünyadaki 5. denize dolgu havalimanı olma özelliğine sahip Rize-Artvin Havalimanı, 14 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in katılımıyla saat: 14.00'da yapılacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışını gerçekleştirmek üzere cumartesi günü Rize'ye gelecek olacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programında değişiklik olduğu ve Erdoğan'ın aynı gün Rize'den ayrılacağı bilgisine ulaşıldı.

Cumartesi günü saat: 14.00'da Rize Artvin Havalimanı'nın açılışı gerçekleştirildikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in onuruna yemek programı düzenleneceği ve iki cumhurbaşkanının da bu programın ardından Rize'den ayrılacağı öğrenildi.

Programdaki değişiklikten önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de konaklaması ve pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan Ak Parti Rize İl Başkanlığı'nın İl Danışma Toplantısına katılması planlanıyordu.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize programında yeniden değişiklikler yapılmasının da söz konusu olduğu bilgisi alındı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: RİZE, -, ARTVİN, HAVALİMANI'NIN, AÇILIŞ, SAATİ, BELLİ, OLDU,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
RİZE - ARTVİN HAVALİMANI'NIN AÇILIŞ SAATİ BELLİ OLDU
Yorumlar
Haber Yazılımı