Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Kongresini 12 Mart Cumartesi Arhavinin Kurtuluş gününde yapacak
Haber
10 Mart 2022 - Perşembe 08:13
 
Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Kongresini 12 Mart Cumartesi Arhavinin Kurtuluş gününde yapacak
ARHAVİ Haberi
Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Kongresini 12 Mart Cumartesi Arhavinin Kurtuluş gününde yapacak

Yeni Refah Partisi ilçe Başkanı Muhammet Uzuner yaptığı açıklamada bizler, bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek,bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, yapılamayanları yapmak için geliyoruz. Yine bununla birlikte yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz." vatandaşımızın dertleri esnafımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bunun nedenleri belli; Borç-faiz ekonomisi, asfalt-çimento ekonomisi ile bu üretime ve istihdama yönelik sıkıntı oluştu.

Üretim ve istihdamda sıkıntı olunca, esnaflarda sıkıntı oluyor, esnaf müşteri kaybediyor, sattığı ürünü geri yerine koyamıyor. Çözümün ve sorunların temelinin ne olduğunu ve çözümün milli görüşte, Yeniden Refah Partisi'nde olduğunu biliyor ve bunun için durmadan çalışıyoruz" dedi. Üretime ve istihdama yönelik bir politika izlemezseniz Dur da esnafı kurtarayım' deme şansınız yok. Siz yerli üretimi artırır, tarımı, hayvancı! ığı, sanayiyi teknolojiyi geliştirirseniz bu esnafı da kurtarır şçiyi, memuru, emekliyi de kurtarır. Özellikle esnaf için her sektörden apor alıyoruz, Genel Başkanımıza letiyoruz. Genel Başkanımız da kurullara bunları sevk ederek çözüm projeleri üretiyor.Sadece esnaf için değil; öğrenciler, tarım,hayvancılık yapanlar, sanayiciler, işçiler, memurlariçin de aynı durum var. Bunun da tek çaresi milli görüşün ekonomik politikalarına yeniden dönmek.

Borç faiz ekonomisinden vazgeçerek ekonomi ve istihdama yönelik çalışmalar yürütmek ve insanımıza insanca yaşayacakları maaş imkanı sunmak. Yeni kurulmuş birçok siyasi partinin olduğu, bu partilerin havası ve parasının çok olduğunu ama, siyasi partiler için önemli olanın seçime girmişse oy oranı olduğuna dikkat çeken Uzuner Seçime girmemişse üye sayısı önemlidir.

Bugün biz seçime hiç girmediğimiz için muadillerimize de bakıyoruz hakikaten üye sayısı bakımından Artvin'de 3'üncüyüz. Çok çalışıyoruz ve bu daha başlangıç diyoruz" diyerek çok kısa süre içerisinde üye sayısı açısından Artvin'in en büyük partisi haline geleceklerini vurgularken bugün milletimizin de asli yuvasına dönüşünün başladığının müjdesini veriyoruz 'Artık umut, çare, alternatif var, artık Yeniden Refah var' 'Milletimiz İçin Biz Varız' diyoruz. Dedi Kongre Tarihi 12 Mart 2022 Cumartesi Saat: 14.00'da Özay Düğün Salonunda. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeniden, Refah, Partisi, 2., Olağan, Kongresini, 12, Mart, Cumartesi, Arhavinin, Kurtuluş, gününde, yapacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı